Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Nya Golv

När jag flyttade in i min lägenhet slipade jag ju om golven och vitsåpade dem, utan att vaxa dem. Inte smart. Det blir inget skydd alls. Så efter min brakfest i lördags har Fredrik invaderat min lägenhet med slipmaskiner, vitsåpa och ultramattvax. Nu kör vi! Ska bli så skönt med helt nya golv.

Så här såg det ut när jag flyttade in, de var lite för röda för min smak. Och jag tycker den färgen förminskade lägenheten. Men i nästa lägenhet som förhoppningsvis är lite större, ska jag ha mörka nästan svart betsade golv. 

Så här såg det ut efter festen (hjälp!). Jag hade dock besämt redan innan att göra om golven, då de redan var förstörda efter diverse tillställningar och stilettklackar inomhus. Allt jag äger är typ inpressat i sovrummet.

Fredrik mmsade i måndags! Då hade han slipat bort all grundfärg. Nu ska det vitsåpas och vaxas.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • FYFAN vad jag är glad att jag inte bor i lägenheten under dig ;) hahahaah

    hanna 2013-02-15 18:50:52
    Svara
  • Kommer säkerligen bli toppenbra! Så fint med vitt trägolv.

    Mia - träning & småbarnsliv 2013-02-14 14:58:45 http://miasmil.blogspot.se/
    Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!