Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Mot gymmet

Har varit hemma hela dagen och jobbat som en dåre. Vaknade upp av att min mage checkat ut totales. Men nu känns det bra igen. Jag måste gå till gymmet är så himla sugen på att bränna av ett köttarpass.Har jobbat för mycket senaste tiden och inte alls hunnit träna som jag vill.

Men imorgon ska jag spela in en reklamfilm för Adidas för en kampanj vi ska köra i vår. Som även ni kommer kunna medverka i ; ) Så nu är det ta mig fan dags att sätta eld i baken. Mer om det imorgon, nu bär det av till Sats!

Har ni några nya grymma låtlistor som ni vill dela med er av? Kööööör! Skicka i kommentarsfältet!

Efter Hannah’s bootcamp i April som jag ska köra signa upp er nu (platserna är snart slut) ska magrutorna sitta där. Punkt! Och med hjälp av Hans hjälp och Runners Sweden och Adidas. Fasiken, mer hjälp än så här kan jag knappast få. Löser jag inte detta nu är jag ju för jävla dålig, haha. 


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!