Ibland blir jag orolig för mig själv – jag kan blanda de mest oklara sakerna tillsammans. Idag skulle jag egentligen haft en trerätters rawfoodmiddag hos mig (haha, fråga mig inte ens)- men istället blir det Heart of Dixie hos Forni. Så nu har jag massa mat hemma. Så jag slängde ihop ekologiskt surkål som tydligen ska vara det typ bästa du kan äta för din mage enligt min hälsoguru Hannah, med avocado och jalapeños (ÄLSKAR SKITEN) på världens dyraste ekologiska kex från Renée Voltaire. Varför ska allt som är nyttigt vara så förbannat dyrt? Det som är glutenfritt osv kostar ju en jäkla förmögenhet. Ja, jag vet dyrare råvaror men ett paket vanliga riskakor kostar typ 11 spänn, de här kostar 49 kronor. Det är ju helt orimligt egentligen.
Om jag fick bestämma skulle det vara jalapeños i allt! Jag kan äta det till frukost, lunch och middag!