Ibland blir jag orolig för mig själv – jag kan blanda de mest oklara sakerna tillsammans. Idag skulle jag egentligen haft en trerätters rawfoodmiddag hos mig (haha, frÃ¥ga mig inte ens)- men istället blir det Heart of Dixie hos Forni. SÃ¥ nu har jag massa mat hemma. SÃ¥ jag slängde ihop ekologiskt surkÃ¥l som tydligen ska vara det typ bästa du kan äta för din mage enligt min hälsoguru Hannah, med avocado och jalapeños (ÃLSKAR SKITEN) pÃ¥ världens dyraste ekologiska kex frÃ¥n Renée Voltaire. Varför ska allt som är nyttigt vara sÃ¥ förbannat dyrt? Det som är glutenfritt osv kostar ju en jäkla förmögenhet. Ja, jag vet dyrare rÃ¥varor men ett paket vanliga riskakor kostar typ 11 spänn, de här kostar 49 kronor. Det är ju helt orimligt egentligen.
Om jag fick bestämma skulle det vara  jalapeños i allt! Jag kan äta det till frukost, lunch och middag!