Ibland blir jag orolig för mig själv – jag kan blanda de mest oklara sakerna tillsammans. Idag skulle jag egentligen haft en trerätters rawfoodmiddag hos mig (haha, fråga mig inte ens)- men istället blir det Heart of Dixie hos Forni. Så nu har jag massa mat hemma. Så jag slängde ihop ekologiskt surkål som tydligen ska vara det typ bästa du kan äta för din mage enligt min hälsoguru Hannah, med avocado och jalapeños (ÄLSKAR SKITEN) på världens dyraste ekologiska kex från Renée Voltaire. Varför ska allt som är nyttigt vara så förbannat dyrt? Det som är glutenfritt osv kostar ju en jäkla förmögenhet. Ja, jag vet dyrare råvaror men ett paket vanliga riskakor kostar typ 11 spänn, de här kostar 49 kronor. Det är ju helt orimligt egentligen.
Om jag fick bestämma skulle det vara jalapeños i allt! Jag kan äta det till frukost, lunch och middag!
I just like the helpful information you provide in your articles
I am truly thankful to the owner of this web site who has shared this fantastic piece of writing at at this place.
I do not even understand how I ended up here, but I assumed this publish used to be great
I really like reading through a post that can make men and women think. Also, thank you for allowing me to comment!
I like the efforts you have put in this, regards for all the great content.
Hi there to all, for the reason that I am genuinely keen of reading this website’s post to be updated on a regular basis. It carries pleasant stuff.
I appreciate you sharing this blog post. Thanks Again. Cool.
This is really interesting, You’re a very skilled blogger. I’ve joined your feed and look forward to seeking more of your magnificent post. Also, I’ve shared your site in my social networks!
This was beautiful Admin. Thank you for your reflections.
very informative articles or reviews at this time.
This is really interesting, You’re a very skilled blogger. I’ve joined your feed and look forward to seeking more of your magnificent post. Also, I’ve shared your site in my social networks!
I just like the helpful information you provide in your articles
Nice post. I learn something totally new and challenging on websites
Good post! We will be linking to this particularly great post on our site. Keep up the great writing
I just like the helpful information you provide in your articles
This was beautiful Admin. Thank you for your reflections.
Today, the sasuke sword continues to captivate enthusiasts and collectors worldwide. Its historical significance, combined with its extraordinary craftsmanship and artistic beauty, makes it a sought-after item. Many skilled practitioners study the art of iaido, the way of drawing the katana, to honor its traditions and refine their skills. Owning a katana is not only a testament to the sword’s enduring legacy but also a profound appreciation for the artistry, craftsmanship, and cultural heritage it represents.
This post post made me think. I will write something about this on my blog. Have a nice day!! free horse racing streaming
Thank you for great content. I look forward to the continuation. gulf stream park live stream
Thank you so much for sharing this post.
Var detta din middag?!?
Hur överlever du på så lite när du tränar så hårt?
Testa gör kex själv? Jag har inte provat ännu, men liveitloveit.shapemeup.se skriver såhär:
”grodda bovetet i ett dygn ungefär (blötlägga) och sedan skölja av ordentligt. Dessutom kan man ju smaksätta som man vill. Banan, dadlar, fröer, kryddor. Mixa ihop till en gegga, gärna med chiafrön eller linfrön som legat i blöt och svällt till sig. In i ugn. Voltairs är ju raw så de torkas på runt 40 grader i maaaaassvis av timmar. Har man inte tid och lust till det kan man alltid gör de på 200 grader i typ tjugo minuter”
Haha åh vad underbart, jag är precis likadan! Mer jalapenos åt folket!
Var kan man köpa kokosnötvatten? :)
Typ lite överallt ; ) Finns typ i alla matbutiker : )