Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

still no clothes

Det är inte svinkul att ta massa outfitbilder från semstern, eftersom jag inte har några kläder, haha. Min packning är fortfarande spårlöst försvunnen. Jag orkar inte ens bry mig längre. Och för den delen orkar jag inte gå och shoppa i 33 grader – jag har hittar knappt något på stans om jag gillar. Så jag har levt i två par shorts som jag fått låna av Degen i Barcelona och två svarta klänningar. That’s it! Därav den sämsta outfitbloggningen.

Idag ska min pappa ha en liten minikonsert här i Marbella. Hur fri är han? Haha, hela kompisgänget ska dit och heja! Kan bli episkt!

ddqdq

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Flög till Tokyo med Lufthansa för 2 veckor sen och min väska kom bort. När vi landat i Tokyo och just kommit av planet stod det en man med skylt med mitt namn på. Han förklarade att min väska inte var med planet och var jag skulle gå. Jag behövde alltså inte vänta vid bandet tills alla väskor kommit för att konstatera fakta. Vid disken förklarade dom att väskan var på ett plan till Tokyo och skulle komma under dagen men inte bli utkörd till hotellet förens dagen efter. Jag betalar alltid min resa med kontokort. Då ingår försäkring. Jag fick köpa för 2000 kr om den var mer än 4 h försenad. Var den mer än 48 h försenad tror jag fick jag köpa för mer. Nu var det inte aktuellt. Väldigt bra service, jag var imponerad.

  Hanna 2013-08-04 16:56:49
  Svara
 • snygg klänning !

  Alexandra 2013-07-29 12:26:03 http://alexandrawendt.bubbleroom.se
  Svara
 • så jäävla snygg!

  clara 2013-07-28 16:33:44
  Svara
 • Trist det där med din väska men du vet väl att allt klär en skönhet ;) Klänningen du bär på bilden är skitsnygg och är det någon som lyckats rädda sig ur en sån här situation med glans så är det du :)

  Lena 2013-07-28 09:34:06
  Svara
 • Fin klänning du bär;) Apropå det här med att du förlorat väskan. Jag tycker det är jättetråkigt att du förlorade bagaget på vägen ner till ett resmål du sett framemot. Men också hur rutten Norwegian airlines varit mot dig, när du ringt om hjälpt fler ggr om. Kommer sj aldrig flyga med Norwegian någonsin. Ha en fortsatt fin resa

  Blazkowicz 2013-07-27 20:45:26
  Svara
  • Svar på Blazkowiczs kommentar.

   this couldve happened with any airline and it is not necessarily even the airlines fault, the airport staff is the one to blame here. i have never had problems with norwegian and ive flown norwegian 53 times. yes, 53!

   miiik 2013-07-28 16:15:22
   Svara
 • gud vad söt din lilla sötnöt

  ludde tungarden 2013-07-27 19:32:36
  Svara
 • Snygg klänning.

  Johan 2013-07-27 19:31:07 http://nattstad.se/soulful
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!