Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Varning

För känsliga tittare som inte gillar fötter – KOLLA INTE PÅ BILDERNA, haha. Nu har foten nästan svullnat ner helt – eller den stora ”bollen” är iallafall borta. Dock är knölen på insidan av foten fortfarande uppsvullen. Och den är lite blåslagen – men det mesta börjar försvinna. Tror att det är att jag ändå gått på foten mycket och legat med den i högt läge när jag sovit som gjort att det gått så snabbt! 

 Imorse var jag och körde med Kevin Arroyo på Kampsportslabbet. Första passet efter vurpan. Vi körde ett ganska lugnt pass med fokus på baksida lår, där jag inte behövde anstränga foten så mycket. Fan, jag vill ju ha superresultat – ska jag var ännu mer supernoga med kosten när jag inte kan kötta lika hårt på gymmet den här veckan. 6 veckor kvar  – nu kör vi!
nknk fot2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Stackare! Det är inte alls kul att stuka foten! Stukade min i början av juni och kunde inte springa på flera månader, rubbade min träning totalt och den är fortfarande inte helt 100, även om det går att träna med den. Hoppas din läker snabbare!

  Beatrice 2013-10-06 00:25:30 http://klacksko.se
  Svara
 • Krya på dig! :) Jag ska på maskerad och efter som du är queen B av maskerader så tänkte jag fråga, jag såg alla dina bilder, om du kunde ge mig lite inspo… Temat är ”De var en gång” skulle vara så spännande om du kunde berätta vad du skulle klä ut dig till/tänker på :)
  Kram

  Jhs 2013-10-03 18:01:07
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!