Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Dagens

Imorgon har vi en plåtning för Metro Mode – så jag passade på att prova en av jackorna till fotograferingen. Hur fin är den här från &OtherStories – finns i butik nu ; ) Nu sitter jag på kontoret och jobbar på en lämning till morgondagens tidning. Ikväll bär det av till ett event på Makeupstore som Dasha håller i och sedan en middag på stan. Idag har jag en riktigt superdag – ni vet när leendet sträcker sig hela vägen upp till öronen! Superdag! 

Dagens: Mössa H&M, Polo Tommy Hilfiger (snott från Modemartin), jacka &OtherStories, byxor Gina Tricot, skor Zara, väska Desperate Needs

vdfvdfv

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Could you write where can I buy a coat what are you wearing

  magda 2013-10-13 00:15:50
  Svara
 • Att äta var tredje timme är bara hittepå. Det finns ingen anledning att göra det. Det är lika dammigt som tallriksmodellen och råd som ”äT åtta brödskivor om dagen”. Ta bort lite kolhydrater och tillsätt lite naturligt fett i dina måltider så håller du sig mätt betydligt längre än tre timmar. Och ta bort ALLA olika lightprodukter som bara trissar igång din hunger och ditt sockersug, men det förutsätter jag att en hälsotjej som du har koll på :)

  Sara 2013-10-10 11:36:32
  Svara
 • Tips på nyttig mat ? En härlig höstgryta hittar du här: http://kroppochkost.se/?page_id=22

  Gabriella 2013-10-09 16:04:45 http://kroppochkost.se/?page_id=22
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!