Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Tre timmar

Sedan jag började köra med Kampsportslabbet har de hjälpt mig med kosten. Min viktigaste regel som jag inte får bryta är att jag ”måste” äta var tredje timme. Jag har börjat äta mycket mer än tidigare, men nyttigare och mer frekvent. Ibland kunde jag gå från lunch vid tolv till sen middag vid nio utan att äta något mellan. Nu går det inte! Jag är svinhunrgig när det gått tre timmar mellan varje mål. Det sjukaste är att jag börjat äta ”middag” till frukost. Jag är så fruktansvärt hungrig på morgonen – jag kan äta kycklinggryta, omlett, tonfiskröra. You name it!

Nu börjar verkligen rumpan ta form. Jag känner mig betydligt mycket tightare än tidigare, men framför allt starkare. Älskar när man verkligen börjar se resultat av träningen.

Igår var jag och Susanne och körde pass samtidigt på Kampsportslabbet! Bättre svett på Susanne! 
IMAG2112 IMAG2106Imorse lagade jag en omlett – med halloumi, kantareller och broccoli. Så sjukt gott! 
frukost

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Petra! När du nu äter var tredje timme, vad äter du då? Hur ser ditt matintag ut ungefär under en dag? Lite nyfiken. Själv kör jag periodisk fasta vilket funkar för mig men finns så mycket olika åsikter om hur ofta man ska äta osv. Snyggt jobbat iaf!

  Johanna 2013-10-12 11:29:39 http://johannalever.blogspot.se
  Svara
 • Hur gör du med håret när du tränar så mycket? Hur ofta tvättar du det osv? Jag har haft väldigt svårt med det då man inte ska tvätta för ofta men man vill träna! :)

  Sofia 2013-10-09 22:28:48
  Svara
 • hallå någon som vill köpa min råsaftcentrifug/juicemaskin??
  http://www.blocket.se/vi/49843717.htm

  Michaela 2013-10-09 20:51:38
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!