Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Helgen

I fredags var jag med mamma och mina två syrror Millo och Lollo och käkade middag och såg på Kaah. Gårdagen spenderades först med några kompisar och långlunch på Tennstopet. Sedan satte jag mig på ett tåg till Uppsala för äventyr. Nu är jag på väg hem för att sedan sticka iväg på veckans roligaste pass på Kampsportslabbet med Sadibou. En gång i veckan kör jag och Susanne Kampsport med honom. Så sjukt kul! Ni måste prova det!

image

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Dejtar du erik? Såg er tillsammans i uppsala. ni såg söta ut tillsammans

    Lina 2013-10-14 10:29:27
    Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!