Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Halv åtta hos mig

Jag och fyra kompisar har sedan tre helger tillbaka börjat med ”Halv åtta hos mig” – igår var vi hemma hos Freddie. Detta är blodigt allvar. Haha, Freddie hade köpt nya kastruller och knivar inför vårt besök. Det är min tur nästa söndag – jag är sjukt nervös! Jag vill inte avslöja min meny om det går in och läser, haha. Den här veckan ska jag därför unna mig nya vinglas, bestick och underlägg. Söndagarna är ju betydligt mycket roligare nu. Dock är man helt döende varje måndagmorgon, haha.

Igår var jag riktigt trött – så det fick bli mina farligt sköna UGG’s när jag och Mathilda promenerade till Freddie. 
dfewf

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Petra Tungårdens webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!