Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Metro Mode Makeover

Nu kan ni se första avsnittet – check it out! Som sagt – jag hade stukat foten dagen innan och var tvungen att halta runt i UGGs – om ni undrar varför jag går och ser lite konstig ut, haha. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Hej!
  Hon blev sååå snygg! Jag skulle gärna veta mer om vilka kläder ni visar. Jag sitter lite i samma sits fast jag har inte kommit ut i arbetslivet än, men är liksom på g och vill vara snygg på intervjuer etc. Jag tycker att det är väldigt mycket min stil de kläder hon provar, ÄLSKAR klänningarna! Eftersom jag påminner rätt mycket om Caroline känns det inte som att jag kommer komma med men undrar om tips på vart man kan vända sig för det känns ju som att en frisör och make-up artist borde kunna ge samma tips om man kommer ”privat” eller vad man ska säga. Någon bra? Jag bor i stockholm.

  Cissi 2013-10-27 11:05:47
  Svara
 • Aah gud vad hörligt! Älskar hår- och sminkdelen. Hon såg glad och söt ut!
  http://emoboost.blogspot.se/

  EmoBoost 2013-10-19 16:35:00 http://emoboost.blogspot.se/
  Svara
 • Tyckte hon blev jättesnygg. Kvinnlig och stilig och absolut inte slampigt. Högsta poäng. Tyckte bara att du var gullig när du haltade runt. Du försökte verkligen se ut som att du inte hade ont, tyckte lite synd om dig. Ni är ett proffsteam!

  Maria 2013-10-19 00:08:04
  Svara
 • Jag är super ledsen men jag gillade det verkligen inte..vet inte varför men det kändes bara så stelt?

  Fia 2013-10-17 14:07:22
  Svara
 • WOW vad fint de blev med styling, smink och hår!! :) Tummen upp!

  Roxenmo en modeblogg 2013-10-17 10:09:13 http://www.femme.se/roxenmo
  Svara
 • Kan inte se filmen!

  Anna 2013-10-16 19:44:00
  Svara
 • Hej Petra!

  För det första: Jag älskar dig och jag älskar din blogg! Du verkar vara så jävla skön och ha precis min humor!

  För det andra: Jag kan inte se videon! :( Behöver jag ladda ner något program för att se det eller kan jag titta på det någon annan stans?

  För det tredje: Om du känner att du har tid (även om du är en sjukt upptagen kvinna) skulle det vara sjukt kul om du ville lyssna på min och min kompis podcast som vi driver! Vi har hittills släppt 14 avsnitt. Det skulle vara jättekul att höra vad du tycker och om du gillar den kanske tipsa om den i din blogg eller på instagram eller något? Vi driver den ju på fritiden så har ju ingen sponsring eller något.. :/ Den heter i alla fall ”My och Felicias podcast” och har en Facebooksida också. Här kommer länken till den på iTunes: https://itunes.apple.com/se/podcast/my-felicias-podcast/id605735271?mt=2

  Keep going!

  By the way – du bored VERKLIGEN starta din egen podcast! Den skulle lätt klättra upp och bli min favorit!

  My Cecilia 2013-10-15 22:55:14 http://mycecilia.blogg.se
  Svara
 • JAG DÖÖÖÖR vad snygg hon blev! Herregud! Håret, och den klänningen – smashing! Blir inte lite sugen på att själv kasta mig ut i era armar.. men så är jag för feg och har för dåligt självförtroende för att ”riskera” något.
  All cred till er för hur snygg hon blev i alla fall!

  Hanna 2013-10-15 22:42:20 http://nattstad.se/dearhanna
  Svara
 • Hehe skäggboken, något för dig Petra?

  http://www.adlibris.com/se/bok/skaggboken-stil-identitet-gemenskap-9789187049385

  Johanna 2013-10-15 21:14:04
  Svara
 • Härligt att se detta komma till Sverige! :D Hoppas få se några killar i kommande avsnitt :3
  Motiveringen för ansökan var allt för kort :( Jag spenderade dagen med att fundera ut hur jag skulle skriva en bra motivering, sen när jag väl skriver in den så är den karaktärsbegränsad… Skriv i så fall tydligt att det finns en begränsning så andra slipper samma problem som jag hade.
  Tyckte också detta med bild/film var otydligt, vad var det ni ville ha där? En tio minuters lång film om varför jag ska få vara med eller ett kort bildspel på min vanliga klädstil? Redan skickat min ansökan nu men tror säkerligen att efterföljande personer som (likt mig) läste om detta i tidningen idag skulle uppskatta förtydligandet =)

  Björn 2013-10-15 18:39:50
  Svara
 • Hmm ser ut som att videon inte går att se?

  Ioanna 2013-10-15 17:16:10
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!