Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Plocka, plocka, plocka

Idag har jag och min lilla bråkiga Joanna som sagt varit och plockat på stan hela dagen och varvat det med besök hos presskontoren. Några butiker som jag alltid lånar i till plåtningar och inspelningar är NK Botique och NK Internationella (de har Helmut Lang, Isabel Marant, T by Alexander Wang, Missoni, Fwss osv. Låter som världens mest sponsrade inlägg – men helt okryddat så är personalen där verkligen bäst och de hjälper mig alltid oavsett hur mycket de har att göra.

Så jag ville egentligen bara buga och bocka och tacka för fantastisk service och för att de alltid ställer upp och lånar ut. Utan er hade jag kapitulerat och slitit av mig håret för längesedan <3 Så tack, tack och återingen TACK!

njhj

Sedan vill jag även tacka det underbara fanskapet som uppfann dramatenvagnen. Vilken stjärna! Min rygg tackar det ödmjukaste för den briljanta uppfinningen. Tack som tusan ditt geni! 

yllkl

Sedan besökte vi Patriksson Pr för att spana in deras vårkollektioner och mumsade i oss deras magiska sashimisallad. Därefter släpade vi vidare alla kassar till min favorittjej på Modin Åkerlind. Susanne är inte bara en nära vän till mig utan även världens bästa pr-tjej med kanske universums mest åtråvärda garderob. Här har hon gjort sig förtjänt av soffhäng efter världens längsta pressdag. Men hon är lika chic för det i Rodebjers SS14 kollektion från topp till tå. 
IMAG2413Inne på Modin Åkerlind hittade jag även det perfekta skalet till min Ipad Mini (Ipad Minin som jag vann, minns ni det? Haha, på singelinstagramtävlingen för Z-eleven). Jag har knappt använt den. Men om jag skulle köpa det här skalet så kanske jag börjar göra det, haha. Skalet kommer iallafall från The Case Factory som gör de snyggaste Iphone och Ipad fodralen. De kommer även göra ett samarbete med telebolaget 3 som släpps nu i oktober. Tjuvkikade på kollektionen, det kommer ett skal i marmor som jag bloggade om tidigare, ska springa och köpa det så fort det släpps!
IMAG2418

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!