Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Pressdagar

Idag är vi runt och kollar på presskontoren som visar upp sina vårkollektioner för pressen. Sedan är vi på stan och plockar kläder parallelt till en inspelning. Idag har jag sådan fruktansvärd träningsvärk. Det är helt sinnessjukt. Jag kan knappt kissa. Jag måste hålla krampaktigt i handfatet för att ens komma ner till toalettringen, haha. Jag körde ben på Kampsportslabbet med ”junior” som vi kallar honom, Alejandro Toutparfait. Vi ni ha en utmaning ska ni börja köra pt-pass med honom. Ni kommer få resultat på nolltid. Jag fällde nästan en tår igår under passet, så jobbigt var det. Mina ben skakade så mycket att jag trodde att de skulle gå av.

Idag har jag på mig: Byxor från Gina Tricot, skjorta (ny) från Zara, skinnjacka Philip Lim 3.1 från NK Botique, skor från Zara och väska från Carin Wester för Adax. 

fsefes

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Kan du lägga upp länk till skjorta o byxor?
  Finns flera ljusblå på Zara.
  Tänkte köpa skjorta o byxor till min fru.
  Riktigt snyggt.

  Richard 2013-10-25 00:21:41
  Svara
 • Och vad lycklig du ser ut! Syns i sina ögon.

  Jenny 2013-10-16 20:16:41
  Svara
 • du är ju dö snygg :D

  MyzaaN 2013-10-16 14:07:41 http://myzaan.devote.se
  Svara
 • Men lägg av vad snygg du är! Sjuka resultat du fått :)

  Kristin 2013-10-15 19:22:21
  Svara
 • Kan du inte vissa en före/efter bild och visa upplägget du kör!

  my 2013-10-15 17:11:32
  Svara
 • Gud vad smal du blivit! Så snygg…!

  Hanna 2013-10-15 15:54:44
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!