Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Late nite styling

Idag efter vid jobbet, snarare bestämt vid 19.00 satte jag mig på ett tåg mot Göteborg. Snygge aka Marie Serneholt har inspelning imorgon och jag ska dit och hänga upp outfits på morgonen för det är första inspelningsdagen. Sedan kommer jag hänga i studion och se att allt fungerar – men då kan jag sitta med metrojobb. Perfecto! Sedan bär det av hem igen imorgon kväll. Jag älskar att åka tåg – får sjukt mycket gjort, plus att jag tycker det är rätt mysigt. Idag hann jag med en hel modelämning till nästa vecka. Grande!

På hotellrummet möttes jag av en finfin leverans från webshoppen Wakakuu. De hade till och med åkt upp till hotellrummet och hängt in kläderna jag bett att få låna till Marie. Hello superservice. I’m impressed! Gah! Om ni bor i Göteborg måste ni åka till deras showroom/butik – hade jag haft tid över imorgon hade jag åkt förbi där själv. De har nämligen mitt drömkök i den butiken och jag skulle verkligen vilja se det i verkligheten! Har bloggat om det förut!

Hur man stökar ner ett hotellrum på bästa sätt…
DSC_0004
Okej, hur fint är Wakakuu’s kontor. Inrett av Kick Kardell – Caroline var helt lyrisk efter att ha varit där. Kan tänka mig att jobba där – ja!
Wakakuu-office-and-showroom-by-Kicki-Kardell-Stockholm-08 26f2bcb8c863bb9dccc3c646400eb7b8_980x0_t3_60 url Wakakuu-office-and-showroom-by-Kicki-Kardell-Stockholm-09 Wakakuu-office-and-showroom-by-Kicki-Kardell-Stockholm-07

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Petra Tungårdens webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!