Styling

Nu är jag på plats hos Eyeworks i Göteborg. Inspelningarna rullar på och jag sitter och jobbar medan de spelar in ”Upp till Miljonen”. Mitt tåg går hem vid halv sju. Det är ju inga svåra ladies jag fått styla senaste året – både Marie och Gina är ju brakpinglor. Det är kul att variera modeplåtningar med styling av ”verkliga” människor med åsikter och egna krav. Där allt inte blir ”trend” fokuserat på samma sätt som vid en modeplåtning. Här måste dessutom hela outfiten fungera i alla vinklar utan klämmor osv. Det blir en jävligt kul kontrast!

Men tjäna barbie – hur snygg är du kvinna! Hur fin är den här jackan från 3.1 Phillip Lim? Vill ha den! Byxorna kommer från BLK DNM, halsbandet by malene birger, Ringarna är från &Other Stories  och skorna Jennie Ellen.
märy2märy2000märyyy

Sedan hade Märy på sig en outfit som jag inte riktigt fick någon bra bild på. Men de skinnbyxorna är MAGISKA från mitt bästa märke IRO (finns här), jacka från IRO (som jag också vill ha, vill ha allt) och skor från Isabel Marant som jag lånat från min bästis Tilda!

nknnDSC_0037

Bjuder på denna. Japp, och här är jag och Marre innan inspelningen. Jag ser ju trött ut som få, men glad som fan är jag ändå uppenbarligen. Mina ögonbryn lever tydligen sitt egna liv idag.
DSC_0062

Nu ska jag strax hoppa in i en taxi. Men först har jag hängt fram outfitsen till imorgon!

styling

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!