Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Styling

Nu är jag på plats hos Eyeworks i Göteborg. Inspelningarna rullar på och jag sitter och jobbar medan de spelar in ”Upp till Miljonen”. Mitt tåg går hem vid halv sju. Det är ju inga svåra ladies jag fått styla senaste året – både Marie och Gina är ju brakpinglor. Det är kul att variera modeplåtningar med styling av ”verkliga” människor med åsikter och egna krav. Där allt inte blir ”trend” fokuserat på samma sätt som vid en modeplåtning. Här måste dessutom hela outfiten fungera i alla vinklar utan klämmor osv. Det blir en jävligt kul kontrast!

Men tjäna barbie – hur snygg är du kvinna! Hur fin är den här jackan från 3.1 Phillip Lim? Vill ha den! Byxorna kommer från BLK DNM, halsbandet by malene birger, Ringarna är från &Other Stories  och skorna Jennie Ellen.
märy2märy2000märyyy

Sedan hade Märy på sig en outfit som jag inte riktigt fick någon bra bild på. Men de skinnbyxorna är MAGISKA från mitt bästa märke IRO (finns här), jacka från IRO (som jag också vill ha, vill ha allt) och skor från Isabel Marant som jag lånat från min bästis Tilda!

nknnDSC_0037

Bjuder på denna. Japp, och här är jag och Marre innan inspelningen. Jag ser ju trött ut som få, men glad som fan är jag ändå uppenbarligen. Mina ögonbryn lever tydligen sitt egna liv idag.
DSC_0062

Nu ska jag strax hoppa in i en taxi. Men först har jag hängt fram outfitsen till imorgon!

styling

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Vilken super mysig tröja du såg ut att ha där – var kommer den ifrån?

  Julia 2013-10-17 22:39:51
  Svara
 • Grymt fin styling! :) Kram

  Roxenmo En Modeblogg 2013-10-17 09:53:28 http://www.femme.se/roxenmo
  Svara
 • Petra, du är fin precis som du är. Du behöver inte alltid ”bjuda på” och ursäkta dina bilder. Be you – be proud!

  Jessica 2013-10-16 19:44:56
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!