Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Frukost

Det bästa jag vet är frukost. Nu under bootcampet äter jag antingen en smoothie som imorse med hampaprotein, spirulina, alger, citron, lime, ingefära och färskpressad koncentrerad äppeljuice som jag blandar ut med vatten. Till det brukar jag äta en omlett. Annars äter jag oftast två ägg och en matsked jornötssmör eller jordnötssmör och kalkonskivor. Ibland unnar jag mig en glutenfri havregynsgröt med mandelmjölk och rårörda lingon. 
DSC_0072

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!