Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

DAGENS

Nu sitter jag framför datorn på kontoret. Jag kommer sakna det här kontoret som fan. Vi (jag, martin, joanna och Carro) sitter med ett härligt gäng frilansare i världens mysigaste lokal som känns som ett hem. Men den 15 december blir vi hemlösa. Då måste vi flytta ut! I mars flyttar hela metro till nya lokaler på regeringsgatan. Vi får se vart vi sitter där under glappet. Kanske ska starta kontorsverksamhet hemma, haha.

Idag har jag på mig: Byxor från Stylein, Skjorta Åhléns (Linns), skor Scarosso, väska prada och tröja från Acne.

geggwhjas

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!