Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Sneaky Sneaky

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Petra! Jag har min studentskiva om ett par veckor och tänkte klä ut mig till inget mindre än en sjöjungfru. Så till frågan, vart hyrde du din utstyrsel och till vilket pris? Jättetacksam för svar! Maila mig gärna. Kram.

  Frida Johnsson 2014-03-10 12:56:32
  Svara
 • vad ääääter du då på en dag? :D hur ser en dag ut`?

  Dagbok 2013-10-28 12:55:07 http://www.olessiadagbok.wordpress.se
  Svara
 • Hej Petra! Så snygg utklädsel :D lite kallt kan jag tänka mig! Jag tänkte också lägga en colorbug i håret inför en maskerad nästa vecka, men veckan efter ska jag ha en seriös utställning och kan inte se utspökad ut. Så jag undrar lite hur länge en sådan färg sitter i? :))

  Lih 2013-10-27 19:40:52
  Svara
 • Vackrare än få! :D Ariel goes to be a princess! :D

  Tobias Martinsson - PhotoFrame 2013-10-27 01:32:35 http://www.photoframe.se
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!