Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Marmor

Som ni vet älskar jag marmor! Jag bloggade om ett marmorskal för någon månad sen – men som var helt slutsålt. Nu har 3 details fått in ett skal som är ännu snyggare och som dessutom är 300 kronor billigare. Det blir ditt för 199:- nu måste jag bara lösa en ny Iphone, så jag kan använda skalet. Jag vill så gärna ha den nya femman i champagne. Men men, det verkar vara helt slutsålt. Idag har jag en HTC ONE telefon, bilderna blir sjukt bra – men eftersom mina datorer och min ipad är apple, så är den inte kompatibel. Så nu funderar jag på att byta tillbaka igen.
DSC_0368 DSC_0375

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Dog lite när jag fick syn på detta snygga skal. Kommer passa så fint på min nya iPhone 5s :)

  Erika 2013-11-04 11:20:55 http://erikacao.blogspot.se
  Svara
 • Iphone 5S finns för direkt leverans 24h i alla färger hos

  http://www.billigteknik.se/sv/349-mobiltelefon-smartphone?p=2

  Svara
 • Kan rekommendera panduro hobbys kontaktplast i marmor, så kan du klä vad du vill i marmo!!

  Lisa 2013-10-29 20:56:18
  Svara
 • Vart kommer ljusstakarna ifrån? :)

  Sara 2013-10-29 20:41:42
  Svara
 • Vill bara tipsa om min kära vän Kimberley Ahlström som driver företaget ”Konst Mot Cancer” där hon säljer och hyr ut sina konstverk och pengarna går till arbetet att besegra cancern!

  Läs mer i inlägget på min blogg där även en länk till hennes hemsida finns där du kan gå djupare in i hennes historia då hennes mamma fick cancer när hon endast var 5 år.

  Ber om ursäkt om du inte vill ha sådana här kommentarer, så önskar jag dig en trevlig fortsatt dag.

  /Tobias

  Tobias Martinsson 2013-10-29 10:59:39 http://www.photoframe.se
  Svara
 • Såklart att du älskar marmor och mässing… För det måste väl alla bloggare göra? ;)

  Mi 2013-10-29 10:45:09
  Svara
 • Åh, vilket häftigt skal du! :) Kul med lite annorlunda ju.

  www.saramalinjosefine.se träning hälsa kost högskola kriminologi malmö.

  sara malin josefine 2013-10-28 18:31:19 http://www.saramalinjosefine.se
  Svara
 • hej!
  många som flyttar hemifrån och älskar din inredningsstil. kan inte du länka till plus klistra in bilder på några fina vardagsrumsbord, taklampor, soffor, mattor som är i rimlig prisklass. inte ikea men inte massa massa tusen! kram

  stephanie 2013-10-28 17:59:39
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!