Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

TIRED

Kom precis hem från jobbet och en inspelning. Är helt död. Skulle gå och träna, men det finns inte en chans att jag släpar mig till gymmet nu. Inte en chaaaaaans. Istället har jag lagt mig i soffan framför ”Halv åtta hos mig” – bästa programmet efter Nyhetsmorgon. 

Idag på pressfrukosten hade jag på mig min nya klänning från Björk som jag fick igår från Estella. Alltså WOW! Man får banans kurvor i den här klänningen. Om ni är kurviga, klicka hem den direkt (jag har M i min). Det var till och med en kille som stoppade mig och frågade vart han kunde köpa klänningen till sin flickvän. Till det hade jag min lilla favvo Pradaväska och på pressfrukosten hade jag ett presslån från Jennie Ellen som jag haft på en plåtning. Älskar hennes skor – MAGISKA! Och strumpbyxor från Calzedonia som håller in utav fan. 

super

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • HEJ! Går det att köpa den klänningen från någon annan hemsida? Skickade efter den från estella men fick som svar att de gått i kunkurs..

  Stina 2013-12-03 20:15:27
  Svara
 • Kan man ha den om man inte är så himla kurvig också tro? Borde väl ändå framhäva de få man har? :)

  Anais 2013-11-12 23:24:38
  Svara
 • Supersnyggt!

  A LOST PLACE 2013-10-29 21:46:20 http://alostplace.com
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!