Igår var vi som sagt och testade nya Chef’s Table på Griffins Steakhouse. Holy Mama! Jag är typ fortfarande mätt efter gårdagens middag. Det var så sjukt bra! Jag, Forni, Dasha och Snarro!
Först fick vi ett glas skumpa. Inte nog med att vi fick mat av grymma Christian Hellberg, vi hade dessutom världens charmigaste och kunnigaste sommelier, Lina, som presenterade all dryck på ett roligt sätt.
Till skumpan åt vi Griffins specialité deras asiatiska råbiff och två andra småplock. Råbiffen är killing. Med ingefära, så god!
Sedan fick vi äta rakt upp och ner ur ett ben. Jag gillade smaken men hade lite svårt för konsistensen. Till det här fick vi ett grymt vitt vin!
Kom till mamma! Det här är den godaste hamburgaren jag någonsin ätit. Den är gjord på wagay kött. Japanska kossor som får massage varje dag och som får lyssna på klassisk musik. Den var så god att jag nästan blev tårögd med tryffel ailoi. Jag kan inte ens skriva mer utan att börja dregla…
Sedan kom en favoritkombo ut från köket. Man med kött! Ja, tack! Sedan kom Christian och sa hej!
Nice post. I learn something totally new and challenging on websites
I very delighted to find this internet site on bing, just what I was searching for as well saved to fav
I am truly thankful to the owner of this web site who has shared this fantastic piece of writing at at this place.
Nice post. I learn something totally new and challenging on websites
I truly appreciate your technique of writing a blog. I added it to my bookmark site list and will
I’m often to blogging and i really appreciate your content. The article has actually peaks my interest. I’m going to bookmark your web site and maintain checking for brand spanking new information.
Great information shared.. really enjoyed reading this post thank you author for sharing this post .. appreciated
Today, the sasuke sword continues to captivate enthusiasts and collectors worldwide. Its historical significance, combined with its extraordinary craftsmanship and artistic beauty, makes it a sought-after item. Many skilled practitioners study the art of iaido, the way of drawing the katana, to honor its traditions and refine their skills. Owning a katana is not only a testament to the sword’s enduring legacy but also a profound appreciation for the artistry, craftsmanship, and cultural heritage it represents.
Well done, I appreciate the effort you put into this.
Very nice blog post. I definitely love this site. Stick with it! gulfstream horse track
I’ll definitely come back later to read this.
det där ser så gott ut alltså !
Petra, skulle inte du ha någon utmaning med dina kompisar om att inte dricka/bara dricka tre gånger under en tio veckorsperiod, eller något sånt? Hur går/gick det med den utmaningen? För du verkar ju festa och dricka som vanligt av dina bilder att döma?