Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

En gång drog jag av ögonfransarna…

På måndag kommer en artikel hur du lyckas med Nyårsmaken med Sarah! Haha, jag gör alltid samma misstag varje år – jag får för mig att jag ska prova något nytt som jag aldrig gjort tidigare. Ofta samma dag! Så antingen brassar jag på med svinmycket svart ögonskugga så jag ser helt galen ut. En gång var jag helt färdig fixad och fick för mig att jag skulle böja ögonfransarna en extra gång. Då går jag runt lite i rummet med ögonfransböjarn i högsta hugg och lyckas snubbla på något jäkla skit som låg på golvet och slet av ALLA fransar på ögat från roten! Så sedan hade jag knappt några ögonfransar på tre månader och fick gå med lösögonfransar om jag skulle ha smink, haha.

Vad ska ni köra för make på nyår?

Sneaky, Sneaky… Missa inte Metro på måndag!

Steg 3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Oh hjälp, jag googlade ”slet av fransarna” och hamnade här. Detta var precis vad som just hände mig, skulle böja upp ögonfransarna och halkade och slet loss ca 25st fransar, alla i yttre ögonvrån. Gör sjukt ont och är sjukt ledsen när jag läser att de tog dig 3 månader att få tillbaka dem :( :( :(

  Sussi 2014-03-28 15:31:08 http://Rufsig.blogg.se
  Svara
 • Prova Shisedo Ögonfransböjare!! Helt sjukt bra!

  Tina 2013-12-20 16:09:44
  Svara
 • Hur går det med Jan Marini produkterna?

  Jessica 2013-12-20 12:26:16
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!