Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

In love

Okej, idag var jag hos Daniela som gör BXX LGHT  och spanade in hennes showroom och köpte även med mig den här skylten. Dock ska den sättas upp på väggen, så den ska inte stå på en pall – men jag behöver pappa och en borr för att det ska kunna genomföras. HUR FET ÄR DEN? Jag har stått och kollat på den i 10 minuter, haha. ÖVERMÄKTIG JÄVLA SKYLT! Dessutom kan man köpa till bokstäver så man kan skriva vad man vill! Dasha tyckte jag skulle skriva något med Bombshell något, haha.

Kommer bli sjukt mycket inredning i bloggen nu. Martin ska plåta av lägenheten till ett frilansjobb den 3:e januari så fram tills dess kommer jag bara pimpa, pimpa, pimpa och låna, låna, låna saker – så den är topp.

Klicka på bilderna för att göra de större!

baby baby1 (kopia)
Hur fin är den här boken som jag fick av Dior i julklapp? Tack! Och de här tidningarna som jag köpte på Presstopp för något år sedan!

DSC_0449 (kopia)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej Petra!
  Kan inte du skriva ett inlägg om den ultimata basgarderoben? Jag skulle väldigt gärna vilja att du tipsade om olika plagg, allt från underkläder, t-shirts och klänningar, som passar oss med en mer kurvig kropp.

  Louise 2013-12-21 16:02:16
  Svara
 • Hej Petra!

  Du verkar ju köpa en hel del skönhetsprodukter och verkar kunna dina saker.
  Min fråga är om inte du kan göra recensionsvideos på de produkter du använder/testar. Typ som de som finns på youtube? Det vore grymt!

  Lotta 2013-12-21 14:01:04
  Svara
 • Tja Petra. Jag letar just nu efter gardiner till vår lägenhet, och jag tycker dina såg ut som exakt det jag letat efter själv. Kan inte du snälla berätta VART du köpt dessa??
  Färgen är snygg.

  Elsa 2013-12-21 13:45:10
  Svara
 • Köp till ett ” ‘ ”. Det ska ju stå ”it’s” och inte ”its” :((( OBS menar inte att vara dryg är bara extremt besatt av att rätt ska vara rätt ;) Tycker själva lampan är skitsnygg i övrigt och coolt att man kan byta/lägga till bokstäver. Man ändras ju med tiden :)

  mb 2013-12-20 20:07:21
  Svara
  • Svar på mbs kommentar.

   GAH!! Precis min tanke! Konstigt att ingen märkt det innan tavlan gjordes/köptes dock.

   Jessica 2013-12-21 13:13:56
   Svara
 • Dina inredningsinlägg är mina favoriter.

  jo 2013-12-20 19:11:12
  Svara
 • Jag bara älskar ditt hem önskar att jag också hade råd med alla fina lampor och bord gud vad vackert du bor.

  Isadora 2013-12-20 16:27:17
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!