Webb-tv

Nu har jag och Eric precis spelat in webb-tv till Metro med Emir, som är ansvarig hårstylist för Melodifestivalen. Jag och Emir jobbade tillsammans när vi gjorde Gina förra året. Vi har skvallrat om kändisarnas hår, jag har fått en schlagerfrippa och sjungit ”Fångad av en stormvind”. Och ja, haha ni kommer få ta del av allt detta, faktiskt redan på fredag… (herregud!)

Fasiken vad jag älskar Emir. Det kommer bli många roliga kvällar tillsammans med honom på Melodifestivalenturnén. För att inte tala om Eric, världens bästa filmkille. Jag vill aldrig jobba med någon annan igen. Magisk är han. Jag kommer skratta mig genom kommande helger i hans sällskap.

”ATT VARA CAROLA – FÅNGAD AV EN STORMVIND” (hatar inte att mima, haha)

IMG_0067IMG_0069IMG_0076IMG_0078 (kopia)IMG_0083

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
22kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!