Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

State of Drama

Nu har jag intervjuat State of Drama. Vilka mysiga små pöjkar det är de avslöjade sina ”konstigaste” kärleksförklaringar och hur långt de är beredda att gå för framgång. Nu sitter vi på ett hotell i Lidköping och jobbar. Klockan 16.30 är det dags för nästa intervju med JEM.

Känner mig inte helt på topp idag, mitt smink har liksom sjunkit in i porerna och jag är glansigare än ett smörpaket i ansiktet. Dessutom har jag ätit massa laktos, trots att jag är laktosintolerant (smart) – så min mage är ta mig fan mer uppsvullen än en gravid kvinnas. Haha, jag vill bara bädda ner mig i en nybäddad säng, stänga av mobilen och sova. Först hade jag dock velat hälla i mig 10 stycken iskalla cola light burkar på rad. JAG HAR SLUTAT. Inte druckit en droppe Cola Light på elva dagar. Det har inte hänt sedan jag var 14 år.
stateofdrama

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Jag har också varit en riktig cola-fanatiker! Tvingade mig själv att börja gilla light/zero och det hjälpte men när jag skulle sluta med det blev det tufft. Dock så hällde jag i mig iskallt vatten så fort jag blev sugen så törsten var över åtminstone – lättare att stå emot godsaker när man är mätt på mat ungefär. Så ha alltid en flaska vatten i närheten!

  Julia 2014-03-04 23:05:50
  Svara
 • Grymmmmmmmma byxor!! Var är de köpta? :)

  Alexandra 2014-02-27 22:47:28
  Svara
 • Åh, hoppas du får en trevlig mello-helg! :)

  Emma 2014-02-27 21:43:44 http://carpediem.tictail.com
  Svara
 • Petra!
  Prova Prolaktas, du behöver bara ta en kapsel om dagen så kan du äta/dricka hur mycket mjölkprodukter somhelst!

  http://www.apoteket.se/privatpersoner/radochprodukter/common/produktinformation.aspx?Varuid=248628

  Anngelica 2014-02-27 20:43:48
  Svara
 • FAN VA SJUKT! Du har alltid varit min jämnlike i colalight-drickeri, vet ingen annan som också är beroende. Slutade dock för tre veckor sen, men jag låter mig själv dricka det i liten mängd på fre/lör kväll istället för annat onyttigt. Så nu när jag läste att du också slutat… Helt otroligt!

  anna 2014-02-27 18:01:45
  Svara
 • Hej! Ser att du ofta har problem för att du är laktos. Jag är helt galet laktosintollerant, kan inte äta en gnutta smör utan att stupa. Men jag tar bara en tablett (lactrase) innan en måltid så går vad som helst bra att stoppa i mig. Tänkte bara tipsa ifall du ej testat!

  Ebba 2014-02-27 17:19:30
  Svara
 • Tips! Köp Lactrase på apoteket och ha i väskan så du kan svälja en innan du äter laktosprodukter, ibland kan det ju vara svårt att undvika och då kan det vara en lösning, det är ju fruktansvärt att vara uppsvälld i magen!

  Anja 2014-02-27 17:18:52
  Svara
 • Bra där Petra! 11 dagar är inte fy skam, håll ut!

  Johanna 2014-02-27 16:59:46
  Svara
 • Tjabba Tjena Petra! Förmodar att du har fullt upp under din vistelse i Lidköping! Men jag skulle så gärna vilja träffa dig och typ ta en fika och snacka om mode/journalistbranschen som jag mer än gärna skulle vilja jobba inom! Så om du kan få in ett lunch/fika/prommenad genom Lidköpings gator så skulle jag uppskatta det något enormt!

  Linnea 2014-02-27 15:58:02
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!