Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

En harry potter saga…

Okej, kunde någon berättat för mig att Sebastian i State of Drama heter Hallifax i efternamn (och att han är singel – just saying)? Det är bland det finaste jag hört. Som det trogna Harry Potter fanet jag är – smälte jag som smör i solsken när jag fick nys om den här informationen för någon timme sedan. Koro, du kommer alltid vara min lockiga drömprins, men mina barn ska ta mig fasiken heta Hallifax i efternamn. Petra Hallifax, fy fan vad övermäktigt. #petratungardennomore #savethedate #gettingmarried

Min hjärna gär just nu på högvarv och spottar ut framtida namn till våra Hallifax barn… Det blir nog en hel Hogwarts klass. Måste bara övertala Sebastian att han ska hångla med mig imorgon, att vi ska gifta oss och sedan skaffa små söta Halliflaxbarn.

Hej Hallifax!
csacsaKoro du kommer hitta någon bättre!
dqwdqwJag och Pontus firade mitt nya äktenskap med glitter och pompa. 
ascasc

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!