Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Hit me

Just nu sitter jag på hotellrummet och jobbar – ska strax ge mig ut och lokalisera ett lunchställe här i Lidköping. Jag gillar Lidköping, riktigt liten men supermysig stad. Sista helgen borta, finalen är ju i Stockholm. Det ska bli skönt att andas, landa och hitta rutiner igen. Känns inte som jag varit hemma på två månader bara flängt som en dåre hit och dit. När jag kommer hem ska jag få rutin på träningen igen – saknar boxningen som fan. Men nu sätter jag igång på Kampsportslabbet igen, så nu blir det fight för hela slanten.

Den blåa toppen som jag levt i kommer från Gina Tricot!
_MG_8190

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Vad kul att du gillar Lidköping! Min hemstad som jag är påväg till just nu och gillar supermycket också:)

    Josefin 2014-02-28 18:00:12
    Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!