Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Stickande bra hudvård

För någon månad sedan var jag och testade Dermapen hos Lena som precis flyttat in på YOU Stockholm. Hon är den bästa hudterapeuten jag varit hos. Så otroligt kunnig. Jag ska börja gå till henne varje månad. Jag testade en ny behandling som ni kommer att kunna läsa om i Metro på måndag– så jag vill inte avslöja för mycket. Men wow! Hos Lena bokar du inte en specifik behandling, du bokar en tid. På samma sätt som du besöker en läkare, du talar inte om vad du ska ha för medicinering.

Om ni har problem med huden eller bara behöver en uppfräschning måste ni gå till henne. Jag blir sällan helt såld – men den här kvinnan har mig runt sitt lillfinger. Jag kommer nog vara hennes klient tills jag dör. Såg att snygga Linda Hallberg varit hos henne också.

Petra Tungården5JCs

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • åå de låter ju hur jävla bra som helst ! =)

  Sanna 2014-03-03 13:19:24 http://moonzanna.se
  Svara
 • De är från Anine Bing ; )

  Petra Tungården 2014-03-01 14:12:04 http://petra.metromode.se
  Svara
 • Ja, snälla Petra var hittar man de supersnygga byxorna? I need them.

  Matilda 2014-03-01 00:52:50
  Svara
 • Åhh vart hittar jag dina snygga byxor som du har på dig??

  Nicole 2014-02-28 17:44:33
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!