Married to work

Imorse var jag och körde ett PT-pass med Anton Ewald och hans pappa, Mattias. Helvete, det var ingen barnlek. Haha, imorgon bitti kommer intervjun och passet. Tror kanske jag svär 99,9 % av hela filmen, haha. 

Nu sitter jag fortfarande kvar på jobbet – kan någon klona mig? Konstigt att man är singel liksom, no life, haha. Nu är jag precis klar med looksen, nu har jag ungefär en miljard lämningar kvar till Metro att göra. Och imorgon går taxin klockan 07.20 till TV4. Hyfsat snygg man kommer vara då #not.

2antonträning

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
44kommentarer
  • naturally like your web site however you need to take a look at the spelling on several of your posts. A number of them are rife with spelling problems and I find it very bothersome to tell the truth on the other hand I will surely come again again.

    Clark Calhoun 2024-02-09 12:38:22 https://ratings.bg
    Svara
  • This is really interesting, You’re a very skilled blogger. I’ve joined your feed and look forward to seeking more of your magnificent post. Also, I’ve shared your site in my social networks!

    Yahir Salinas 2024-02-08 23:32:29 https://explorer.bg
    Svara
  • Hi there to all, for the reason that I am genuinely keen of reading this website’s post to be updated on a regular basis. It carries pleasant stuff.

    Judith Lowery 2024-02-06 19:33:01 https://ratings.bg
    Svara
  • I like the efforts you have put in this, regards for all the great content.

    Madelyn Riley 2024-02-03 11:36:06 https://835520.com/
    Svara
  • Great information shared.. really enjoyed reading this post thank you author for sharing this post .. appreciated

    Chace Weaver 2024-02-01 12:59:12 https://hextech.bg
    Svara
  • I like the efforts you have put in this, regards for all the great content.

    Abril Robbins 2024-01-23 00:20:13 https://wpsupport.bg
    Svara
  • This was beautiful Admin. Thank you for your reflections.

    Rylie Dougherty 2024-01-12 11:33:10 https://stara-zagora.info
    Svara
  • Today, the sasuke sword continues to captivate enthusiasts and collectors worldwide. Its historical significance, combined with its extraordinary craftsmanship and artistic beauty, makes it a sought-after item. Many skilled practitioners study the art of iaido, the way of drawing the katana, to honor its traditions and refine their skills. Owning a katana is not only a testament to the sword’s enduring legacy but also a profound appreciation for the artistry, craftsmanship, and cultural heritage it represents.

    ninja sword 2023-11-23 04:11:04 https://superkatana.com/
    Svara
  • I do not even understand how I ended up here, but I assumed this publish used to be great

    FashionViolate 2023-08-17 12:01:54 https://fashionviolate.co/
    Svara
  • Good article with great ideas! Thank you for this important article. Thank you very much for this wonderful information. gulfstream park live odds

    Svara
  • I very delighted to find this internet site on bing, just what I was searching for as well saved to fav https://freehorseracingtv.com/live2/

    Svara
  • Good post! We will be linking to this particularly great post on our site. Keep up the great writing live stream horse racing free

    watch live racing free 2023-03-23 18:43:05 https://freehorseracingtv.com/live/
    Svara
  • Nkgoo, geniş kapsamlı bilgi platformudur. Her konuda bilgi içeriği üretme amacıyla yayın hayatına başlamış referans kaynak sitedir.

    Deja Patterson 2023-02-21 07:26:47 https://nkgoo.com
    Svara
  • Greetings! Very helpful advice in this particular article! It is the little changes which will make the most important changes. Thanks a lot for sharing! https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/Buca-Evden-Eve-Nakliyat

    Svara
  • Great website. Lots of useful information here. I look forward to the continuation.

    izmir evden eve 2022-12-09 02:47:54 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
    Svara
  • Veryy rapidly this web site will be famoous among all blog users, due to it’s pleasant articles. https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/

    profesyonel evden eve nakliyat 2022-12-07 16:05:10 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
    Svara
  • Great website. Lots of useful information here. I look forward to the continuation. https://freehorseracingtv.com/

    Svara
  • Thanks for sharing.

    rtl ll live 2022-10-08 09:32:20 https://oneotv.online/live/rtl-live-stream/
    Svara
  • Men wow….. Med tanke på hur du formulerade dig i din första kommentar så tror jag nog att du förstår precis vad jag menar om du tänker till lite!!!

    Ja, jag vet mycket väl om att det är ett fritt land och att man har rätt att prata. Men det var inte det jag syftade på.
    Jag tycker inte direkt att någon här gett någon form av konstruktiv kritik eller gjort sig hörd på ett bra sätt. Det är mer eller mindre elaka uttalanden/påhopp. Så ursäkta mig så himla mycket som tycker ni gick lite väl hårt på.

    Och oavsett om man har rätt att uttala sig så har man aldrig rätt att kränka någon.
    Det var delvis det jag reagerade på och varför jag skrev en kommentar överhuvudtaget.

    Och ja jag ville titulera mig (som du så fint skriver) för att jag ville styrka min kommentar. Jag jobbar med detta ja och börjar tröttna rejält på fördomarna kring retuschering. Det finns fler sidor till retuschering.

    Sen att du måste sätta professionell inom citationstecken säger mer om dig än mig.

    Isabell 2014-03-11 14:19:57
    Svara
    • Svar på Isabells kommentar.

      HahahH! Kanske det var du som retuscherade Petras bild!? Och blir lite ledsen i ögat för att alla tycker du misslyckats så brutalt? Här får du en glädjeyran och ett ryck upp dig!

      Klara 2014-03-12 12:27:00
      Svara
      • Svar på Klaras kommentar.

        Klara: Ursäkta men vem fan tror du att du är.. ?!

        FYFAN för personer som dig. Vad får dig att skriva så till mig..? vad har jag gjort dig?
        Jag hade en diskussion med ”Sandra”, hon tyckte en sak och jag en annan men att jag ska få påhopp pga det är inte okej.
        Och du ska ge fan i att uttala dig om något du inte har den blekaste aning om.

        Nej, jag har inte retuscherat Petras bild. Denna bild i detta inlägg speglar inte det en retuschör gör.
        Ta reda på fakta innan du hoppar på folk du inte vet någonting om.

        Och vadå glädjeyra…? Herregud vilken vidrig människa som tycker glädjeyra är att vara elak.

        Isabell 2014-03-13 14:52:43
        Svara
    • Svar på Isabells kommentar.

      Fakta är fakta. jag kan inte stå för andras åsikter, tyvärr. Det jag menar med ”inte vet bättre” är att folk som inte är i branschen inte har en aning om hur retusch fungerar. I media sker det mer retuschering än någonsin där till och med bilder som dessa retuscheras för att försköna utseendet. Näsa, hud, armar, mage, rumpa, ben ändras för en bild som är efter ett tränings pass… Det är för MIG att sända ut osunda signaler. Det är inte bara inom modeindustrin som det retuscheras som sagt. Kändisar på röda mattan, vimmelbilder, bloggbilder, den vanligaste reklamen för tex Ica mm mm. Och även om man ÄR medveten om det faktum att de flesta bilder har förbättrats eller retuscherats så kan det vara näst intill omöjligt att inte bli påverkad av skönhetsidealen, och jakten på den perfekta kroppen blir till en självdestruktiv spiral.

      Du vet inte vad jag jobbar med, eller vem jag är. Det spelar ingen roll. Detta är en blogg som läses av massor av olika personer i alla åldrar och bloggen rör ibland upp känslor hos människor. Och just denna bild väcker åsikter och känslor. Eftersom majoriteten av kommentarerna tycker att Petra DUGER SOM HON ÄR, och i den position hon befinner sig så får hon säkert höra mycket från andra på gott och ont men det är självvalt… Vare sig du, Isabell vill eller inte så är det så det ser ut just nu.

      Den som kränker är i så fall Petra själv, då hon uppenbarligen inte känner sig nöjd med sitt utseende och tycker att hon behöver retuschera. VI GILLAR PETRA PRECIS SOM HON ÄR.

      Sandra 2014-03-11 19:38:10
      Svara
  • Måste bara säga att du är sjukt snygg Petra! Och du blir fan bara snyggare för varje dag! Kör hårt!

    Olivia 2014-03-07 15:32:37
    Svara
  • Kan bara hålla med övriga. Du är självklart fri att göra vad du vill, men det känns tråkigt att du väljer att sända ut sådana signaler, du duger som du är.

    Lise 2014-03-07 09:19:55
    Svara
  • När du retuscherar dina bilder ger du folk en anledning att tycka vad de vill om ditt utseende, du är fin som du är. ok för retuschering av bilder i modereportage när fotografen satt ett visst ljus osv.. men till dina ”efter träningen” bilder känns det bara oerhört osäkert och osexigt… Det du visar upp är att det inte är ok för oss tjejer att se lite slutkörda ut efter träningen… Medans Anton är helt orörd, och gärna får se lite mörk ut under ögonen mm… Tråkigt. Vi gillar dig som du är.

    Sandra 2014-03-06 21:46:18
    Svara
    • Svar på Sandras kommentar.

      Hej Sandra,

      ”När du retuscherar dina bilder ger du folk en anledning att tycka vad de vill om ditt utseende”

      Wow, jag kan inte förstå hur du ens kan komma på att skriva detta. Retusch ger ALDRIG någon en anledning, eller rätt för den delen, att uttala sig om personen i fråga just för att den är retuscherad. Punkt slut.

      Mvh
      Isabell, professionell retuschör.

      Isabell 2014-03-10 10:52:12
      Svara
      • Svar på Isabells kommentar.

        Hej Isabell… Jag trodde Sverige var ett fritt land?! Alla har rätt att kommentera, tycka vad de vill, och retuschera sig själva om de vill… Men det är bara ren fakta. Det ger folk en anledning till att prata om och tycka till om hennes utseende, som du kan se i hela kommentators fältet… Och även läsa om i andra sammanhang. Petra är en offentlig person med läsare i alla åldrar och jag tycker att just denna bilden sänder ut skeva signaler till läsare som inte vet bättre. Som ”professionell” retuschör bör du väl ha lite insikt i hur världen ser ut idag, hur branschen ser ut och hur många som idag läser bloggar? Mvh Sandra, behöver inte titulera mig.

        Sandra 2014-03-10 18:34:30
        Svara
        • Svar på Sandras kommentar.

          Jag måste dessutom tillägga att jag tycker det är du som har en skev inställning till hur man beter sig mot andra i och med att du tycker att Petra i princip är ett objekt som du kan kommentera och tycka till om hur du vill. Det är verkligen så det kommer bli bättre! Och sen tycker jag du förminskar läsarna ganska fint när du skriver att dom/vi inte vet bättre..

          Isabell 2014-03-11 14:25:41
          Svara
        • Svar på Sandras kommentar.

          Men wow….. Med tanke på hur du formulerade dig i din första kommentar så tror jag nog att du förstår precis vad jag menar om du tänker till lite!!! Ja, jag vet mycket väl om att det är ett fritt land och att man har rätt att prata. Men det var inte det jag syftade på. Jag tycker inte direkt att någon här gett någon form av konstruktiv kritik eller gjort sig hörd på ett bra sätt. Det är mer eller mindre elaka uttalanden/påhopp. Så ursäkta mig så himla mycket som tycker ni gick lite väl hårt på. Och oavsett om man har rätt att uttala sig så har man aldrig rätt att kränka någon. Det var delvis det jag reagerade på och varför jag skrev en kommentar överhuvudtaget. Och ja jag ville titulera mig (som du så fint skriver) för att jag ville styrka min kommentar. Jag jobbar med detta ja och börjar tröttna rejält på fördomarna kring retuschering. Det finns fler sidor till retuschering. Sen att du måste sätta professionell inom citationstecken säger mer om dig än mig.

          Isabell 2014-03-11 14:20:32
          Svara
    • Svar på Sandras kommentar.

      Sandra- Tummen upp!
      Skulle också vilja höra hur Petra resonerar kring detta och bemöter kritiken!!

      L 2014-03-07 07:45:23
      Svara
  • Hoppas du Petra kan bemöta frågorna och kritiken angående retuscheringen av dina bilder: orginalbilden Jennifer länkat visar ju tydligt att det skett och det är verkligen inte första gången. Känns som en viktig sak att förklara.

    nina 2014-03-06 21:41:45
    Svara
  • hoppas du hittar din drömkille;)

    blazkowicz 2014-03-06 20:41:47
    Svara
  • Petra du är grym. Jag såg dig på efter tio idag smooking hot:) måste fråga vart dina snygga skor är ifrån?

    Camilla 2014-03-06 19:26:15
    Svara
  • Grymt snygg bild!!

    Sofie 2014-03-06 17:16:33 http://be-sofit.blogspot.co.uk
    Svara
  • Är det inte sorgligt att en söt tjej som du anser att du måste manipulera bilderna som du gör?!? Dels denna bild men även bilden med JEM. Man får titta 2 gånger för att se om det är du! Vad är det du gör med ditt ansikte? Sorgligt måste det också vara då att höra att du är sååå snygg på bilden, när du VET att du inte ser ut så?
    Du har tränat, gått ner i vikt och är fit – men ändå har du ett behov av att ändra ditt utseende? Nu ditt ansikte?

    J 2014-03-06 12:28:05
    Svara
  • OJ! Du har nog iaf aldrig varit så snygg som du är på den här bilden!

    I 2014-03-06 09:58:37
    Svara
    • Svar på Is kommentar.

      http://metromode.se/files/2014/03/mello2014_anton_01.jpg

      tycker de är otroligt synd att de ska photoshopas så mycket. du är ju så snygg på originalet

      jennifer 2014-03-06 16:55:55
      Svara
      • Svar på jennifers kommentar.

        Men gud!? Bilden är ju photoshopad till oigenkännlighet! :( Du är ju hur fin som helst redan på originalet?!

        Alexandra 2014-03-06 19:35:52
        Svara
      • Svar på jennifers kommentar.

        Jennifer- :-O klockrent!! Kul att se originalbilden! En viss om skillnad i bilderna! ;)

        Och sen har Petra mage att få läsare att känna ”tänk den som såg ut sådär efter träningen” som jag såg ngn skrev här eller på Insta och få komplex och skit! Och så är bilden såååå redigerade och Petra är lika röd i ansiktet, svettig ovh jävlig som oss alla andra efter ett pass. Mänsklig!

        Mhm! 2014-03-06 19:00:40
        Svara
    • Svar på Is kommentar.

      Photoshop till max.

      f 2014-03-06 10:39:07
      Svara
      • Svar på fs kommentar.

        Som på så många bilder på sista tiden. Om du såg Petra på TV i morse ser du att hon inte ser ut sådär.

        Aida 2014-03-06 12:12:51
        Svara
  • Är det bara jag eller är de inte ofta så att du säger att klipp ska komma upp då och då men att de sen aldrig blir så?
    Gissar att det är någon annan som sköter det? Som inte gör sitt jobb eller så har ni dålig kommunikation?
    Man tappar lite förtroendet för Metro måste jag säga!

    Man undrar ju 2014-03-06 09:00:21
    Svara
  • Om det nu finns så mycket att göra varför anställer de inte bara någon fler till Metro mode? Förstår verkligen inte för vem det ska vara bra att du stressjobbar in på sena timman. Ta hand om dig kvinna!

    Anna 2014-03-05 23:58:43
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!