Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Sista dagarna

IMG_9801

 Nu är det all in. För nu är det bara 14 dagar kvar ganska exakt tills jag ska ta efterbilder – då har det gått nästan åtta veckor sedan jag startade. Ska bli spännande att se. Jag slutar med Svarta Lådan på söndag. Jag kanske eventuellt kommer köra en sista deffvecka innan mätningen. Ska ha möta med dem om det idag. De har ju stenkoll. Det var längesedan jag kände mig så stark. Nästa lördag ska vi ju springa Tough Viking – då måste ni komma och heja på mig Joanna och Carro!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Å vad spännande att se din utveckling – men ännu mer att HÖRA om den. Att du känner dig stark och energisk sedan du började ta hand om kroppen med bra bränsle och fysisk aktivitet! KUL! Bra jävla jobbat!

    Julia 2014-05-02 23:45:25
    Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!