Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Juica

Untitled
Förlåt, för den dåliga uppdateringen. Igår hade vi möten och pressträffar hela dagen. Hann aldrig sätta mig framför datorn. Det får vi ta igen idag ; ) Igår började jag och Joanna på en juicedetox med Juica. Började dagen med grande huvudvärk.
Men den släppte efter lunch, kanske tack vare juicerna, haha (eller treon).


Man dricker 6 stycken juicer om dagen. Jag och Joanna kör Kickstart upplägget. Juicerna är faktiskt sjukt goda. Det är ganska bra drag i alla med cayennepeppar. Jag älskar när det är lite starkare. Det ska kännas att man lever. Jag trodde att det skulle vara mycket jobbigare än det är att inte tugga på något. Hittills har det inte varit något problem.

14112927326_134306c337_bSedan gick jag och min rödbetsjuice på aw med jobbet. Därefter pallrade jag mig iväg till Sturebadet och körde mage och simmade. Kände att jag inte skulle maxa träningen på detox. UntitledNär jag kom hem låg fröken Fingal helt utslagen i sängen. Sedan drack vi vår god natt juice och drömde om rostade mackor med smält smör och dubbla skivor ost. Sedan somnade vi, haha. Jag skulle nog rekommendera er om ni vill köra en detox, att köra det tillsammans med en kompis. Blir så mycket lättare då, att motivera varandra. Man kan ju även detoxa utan att bara dricka juicer, där du faktiskt kan äta fysiska mål bara du utesluter vissa gifter för kroppen.

fanniemkmnknImorse var jag och körde ett PT-pass med min älskade biff aka PT Fannie Redman på Kampsportslabbet. Haha, kan ju inte säga att energinnivån var på topp. Kände mig som en mosad grönsak. Men jag kom iallafall i mål. JÄVLAR VAD JAG SVETTADES. Haha, såg ut som jag hade kissat på mig efter passet. Grande utrensning! Nu känner jag mig pigg igen, det går lite i vågor. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Herregud vad ytliga många av er är! vare sig positiva eller negativa kommentarer på hur någons kropp ser ut ger speciellt mycket eller är ens baserade på så mtycket sant. Hälsa är för det första absolut ingenting som mäts i vare sig fettprocent eller kg på vågen utan om hur bra man mår i kropp och knopp. och såvida ni inte vet exakt vad Petra äter eller inte äter, hur mycket hon super eller inte super eller hur mycket hon tränar, hur kan ni då anse er veta hur hennes hälsoläge är? från en bild?
  jag vet att något som är ”helt sjukt” och något som ens kropp och knopp tar skada av är att bedöma ens hälsa efter hur smal man är, både för en själv och andra.
  Dessutom så är färskpressade juicer något av det närmaste ”riktig” mat vi kan komma just nu bland alla halvfabrikat, sojauppfödda köttprodukter och E-nummer…

  Är så tråkigt när folk ska hålla på och kommentera, speciellt kvinnors, sätt att se ut och leva sitt liv. Så onödigt och okonstruktivt…
  Petra, du är sjukt fab hur du än ser ut eller väljer att leva ditt liv! #girlpower

  Hanna 2014-05-10 16:07:14
  Svara
 • Grattis! Du ser fin ut i kroppen. Du är ett bra exempel på vad rätt och mindre mat och färre suparkvällar gör för kroppen!

  Maria 2014-05-10 04:51:40
  Svara
 • varför inte äta riktigt mat någon gång? du går från diet till diet. Känns inte som någon häslosam sak

  malin 2014-05-08 19:46:24
  Svara
 • Snyggt! :O kan du inte skriva ett inlägg om hur vikten osv blev av svara lådan? :)

  Malin 2014-05-08 19:27:33
  Svara
 • Låter de inte lite…maniskt nu. Träna stenhårt och bara drick jos? Är de bara jag som reagerar? : /

  J 2014-05-08 19:26:36
  Svara
 • Helvete, for en kropp!!

  Anette 2014-05-08 13:17:55
  Svara
 • No such thing as a detox sorry. This is just a very low calorie crash diet which makes you feel light and thus ”detoxed”.

  MmM 2014-05-08 11:41:21
  Svara
 • Vad fin du är Petra! Jag hoppas att du är riktigt riktigt stolt över din kropp! Du är verkligen en inspiration!

  Sofia 2014-05-08 11:17:16
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!