Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

tough viking

UntitledI fredags var jag och Joanna hemma hos Tilda och åt middag. Jag invigde mitt nya cashmereset från Davidacashmere. Jag menar min nya hemmauniform, för helt ärligt har aldrig haft något så fantastiskt på mig i hela mitt liv. Det känns som att jag glider runt i en stor mjuk sockervadd, liksom inlindad i några meter mjuk kärlek tyg.
nknPå lördagsmorgonen vaknade vi till superregn. Men det var bara att slänga på sig kläderna och ta sig till Hagaparken för att möta upp de här galningarna.
UntitledI mål! Jävlar, vad roligt det var. Ni måste prova det! Ska lätt springa nästa lopp med. Men herregud vad kallt det var. Jag hade inte räknat med så många hinder i vattnet, det var dödskallt. Redan andra hindret som var efter några meter var i en isvak som man skulle simma under. Det var så kallt så man tappade andan. Eller kustjägaren när man skulle simma ut i vattnet och lera, ganska långt och redan var helt genomfrusen. 
UntitledUntitledEfter loppet slängde jag och Joanna oss i en taxi och kastade oss bokstavlingen talat i vattnet. Jag har nog aldrig, i hela mitt liv, varit så genomfrusen. Jag hann inte ens få av mig tröjan, bara rakt ner i badet. Sedan låg vi skavfötter i badet i en timme för att tina till liv.

Untitled
Sedan bar det av till Riche för segerlunch. Haha, BP var så stolt så han kom med medaljen runt halsen. Inga konstigheter, haha. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Grymt jobbat! !! Men berätta mer om hindren! Klarade du söka? Vilket var värst? Roligast?

  hedda 2014-05-12 09:04:44
  Svara
 • Vacker hund! :)

  Maria 2014-05-11 23:40:24
  Svara
 • du är så himla snygg petra!

  ida 2014-05-11 21:19:02 http://aidaho.blogg.se
  Svara
 • jäklar vad du har gjort nå med dina kinder, helt svullna ju!

  Jenny 2014-05-11 14:32:38
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Ja ser skumt ut. Alltså läser man på symptom på glutenintolerans är ju inte inte direkt svullna kinder med, mkt udda att det skulle bero på det….

   Malin 2014-05-11 16:40:05
   Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Haha, jag vet! Vaknade upp och såg helt galen ut. Åt gluten dagen innan loppet och fick en allergisk chock eller något. Du skulle sett mig precis när jag vaknat…

   Petra Tungården 2014-05-11 15:59:17 http://petra.metromode.se
   Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!