Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Appartamento

Vad gör ni imorgon, onsdag klockan 18-21.00? Jo, då står ni och dricker Peroni (öl – gratis(!) med oss från Metro Mode, minglar i en svinfet, orörd lägenhet ovanför Nosh & Chow i Stockholm. Dessutom kommer det vara härliga band och dj’s på plats!

OSA TILL, Inbjudan gäller plus en vän: [email protected]

Väl på plats kommer ni kunna ta del av  Sveriges intressantaste modeskapare: herrdesignern Erïk Bjerkesjö, som skapat installationen Storm Within, en första introduktion till hans kommande vår- och sommarkollektion för 2015, samt damdesignern Ida Klamborn som tillsammans med fotografen Patricia Reyes skapar en utställning som belyser och hyllar starka och intressanta kvinnor.
2D96350A-FACE-4E63-BC31-4797A0664D25

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Petra Tungårdens webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!