Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Marble oh marble

DSC_9838
Nä, men vet ni vad nu är jag så förbannat jäkla taggad på min nya lägenhet så jag vet inte vad.
Känns som att jag väntat i år och dagar. Idag var jag och Fredrik my buddy (som ska hjälpa mig att renovera/bygga om) förbi lägenheten och kikade och mätte och hade oss. Eller okej Fredrik mätte och jag kollade på, haha. Idag spikade vi att golvet i hallen blir i marmor, eftersom det är ett annan typ av trägolv där än resten av lägenheten, samt att golvet i hallen redan var nedsänkt. Hur fett kommer inte det bli!

Det kommer att bli precis som bästa Frida gjort med sin hall. Fyrkantiga carrara marmorplattor, det känns som en vinnande kombo. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • wow! kommer bli TOKsnyggt!! :)

  amanda 2014-05-13 22:31:25 http://www.bootylicious.devote.se
  Svara
 • http://www.stonefactory.se/vita-polerade-marmorplattor-305x305x10-mm-p-3558-c-411.aspx
  Utförsäljning!

  Emma Forslund 2014-05-13 10:47:12
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!