Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Måndag

Martin Hansson, Caroline Sandström & Petra TungårdenBild: Stureplan.se

Vilken jävla panghelg! Idag känns det att man lever. Jag har nog haft årets roligaste helg. Snart kommer ett bildregn med helgens alla galenskaper. Men vi börjar med en bild från Kingfesten i fredags. Nu ska det tokjobbas och sedan kommer ett massivt blogginlägg. Jag älskade min klänning som jag fick låna av Carro från Filippa K <3 Ska svara på alla kommentarer i förgående inlägg när jag är klar med lämningen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!