Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Do it again

Skärmavbild-2014-05-14-kl.-10.00.16Okej, har ni sett världens härligaste jäkla bruds nya musikvideo? Hur snygg är Rebecca! Och hur bra är låten? Jag har gått och nynnat sönder den. Jag har även blivit helt dödsförälskad i den här klänningen från hennes senaste kollektion för Nelly. Ska åka och hämta den på posten imorgon bitti (hoppas inte den skickats tillbaka). Kanske blir premiärinvigning av den imorgon på Diplomats Terassfest på kvällen?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Petra!
    Jag har ganska nyss börjat följa dig för jag kollar på Kickstart och kikade in på din blogg. Grym blogg! Väldigt inspirerande! Men jag har en fråga. Sover du med smink och läppglans å vaknar med perfekt hår eller var allt bara för kamerorna på din födelsedag? Ha det bäst å fortsätt inspirera så bra som du gör! Kram

    Jeanette 2014-05-21 11:51:42
    Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!