Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Doctor Salad

Vilken vecka, den har inte varit lugn. Jag gav mig själv en vecka ledigt från all träning och kost att bara släppa allt och göra det som faller mig in. Och ja, det gjorde jag. Igår sov jag från 17.00 till 07.30 imorse. Helt slut. Idag börjar jag på en Cleanse med några tjejkompisar som skulle köra Doctor Salad Vegan rensning och eftersom jag ändå inte har något kök och känner mig helt paj efter förgående vecka så bestämde jag mig för att haka på. Plus att det är så jävla skönt att slippa att tänka på vad man ska äta. Så idag var jag och hämtade maten för idag. Ser sjukt gott ut!

Tänk på fredag får jag min nya lägenheten (men då ska den fixas i någon vecka). Men ska bli så skönt att få ett eget kök igen, en kyl, en frys. Att kunna laga mat. Har inte gjort det på flera månader.

PS. Ska svara på alla era frågor i förgående inlägg så fort jag får tid idag : ) 
DSC_0651

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Jag undrar hur du får något gjort i tid? Bloggen är ditt jobb som du får lön för men ändå utför du aldrig något i tid här när du säger att du ska.
  Varför säger du t.ex. att folk ska ställa frågor når du inte har tid/ lust att besvara dom?
  Varför säger du sen att du ska besvara dem en dag när du sen inte gör det?
  Det ger inte ett så proffsigt intryck. Detta är ett jobb – ta det på allvar eller lägg ner om du har för många bollar i luften.

  Stina 2014-05-26 21:41:51
  Svara
  • Svar på Stinas kommentar.

   Håller med. Tycker det är så tråkigt att du lovar så mkt i bloggen men håller så lite. Väntar till exempel fortfarande på det där ”bildregnet” du utlovade efter maskeraden där din syster och hennes kompis fotade. Tråkigt, men man tror sällan på det du lovar.

   Julia 2014-05-27 10:43:49
   Svara
 • Betala 490 :- för det dääär?!?

  K 2014-05-26 18:57:40
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!