Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Marble oh Marble

_17A0312

Idag kan ni vinna en ny Iphone 5 med 3 details här på bloggen. Allt ni behöver göra är att berätta hur ert drömmobilskal ser ut! Mönstrat som hos Proenza Schouler? Fuschia som hos Altuzarra? Bästa motivering vinner en svart iPhone 5S med ett kontantkort + ett marmorskal. Dessutom får tre personer även varsitt svart marmorskal som tröstpris.

Ni kan tävla här i kommentarsfältet fram tills imorgon kl 12.00 – happy brainstorming! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
138kommentarer
 • Oj. Mitt drömskal ska synas, lätt! Rosa, glittrigt och super blingat! Jag älskar rosa, jag älskar saker som syns och jag älskar glitter, strass och allt som hör där till. Ett skal som kommer vara perfekt i sommar med solbränd kropp och som livar upp en hel outfit. De får gärna hänga något snygg rem på skalet (som chanels rand med stål) så att man lätt kan hålla i den även om man inte har en ficka.

  Nicole 2014-05-29 10:54:20 http://Http//nickys.se
  Svara
 • Det snyggaste vore ju helt klart ett skal i mässingsplåt! Tål förhoppningsvis en hel del, skyddar telefonen men är sjukt snyggt, lyxigt och en accessoar helt på egen hand! Tänk så lätt att glamma till trista vardagsjeans och t-shirt; bara att hålla mobilen i handen när du lyssnar på musik på vägen hem från jobbet! Och inte ser mobilen lika ful och trist ut på soffbordet hemma- vänd den upp och ned så smyckar den även vardagsrummet eller sängbordet!

  Linnea 2014-05-29 10:38:28
  Svara
 • Mitt drömskal skulle varit i grönt marmor med mässing kanter! Snyggaste kombon!

  Sonya 2014-05-29 00:13:26
  Svara
 • Drömskalet är ett som passar bra på mobilen. Det får gärna vara mönstrat, men genomtänkt och inte för mycket. Tänker mig Dagmar mönster!

  Alva Lundgren 2014-05-28 16:20:08
  Svara
 • Tja! Mitt drömmobilskal skulle vara den du har på bilden. Det kanske inte låter väldigt kreativt elller spännade men jag älskar marmor och tycker att den du har är både simpel och snygg. Perfekt kombo! Skulle sitta fint på en ny iPhone såklart ;)

  P.S. på tal om ”dröm” vilken drömkropp du har skaffat Petra! Hard work pays off!

  Ha en fin dag!

  Maria 2014-05-28 11:51:21
  Svara
 • Mitt drömmobilskal, något inspirerande från Carolina Gynnings konst. Vit bakgrund och en av hennes tavlor som motiv, med små inslag av koppar”stänk” i motivet. Åh, drömmen! :)

  Therese J 2014-05-28 11:41:12
  Svara
 • Min dröm hade varit ett skal i spets, liknande den klänningen du har från Monroe. Det hade varit snyggt att ha enfärgade skal i ljusa pasteller.

  Hanna 2014-05-28 10:53:10
  Svara
 • Jag skulle vilja ha ett skal med ett riktigt färgglatt kurbitsmönster! Folklore galore liksom! Och aztec och afrikanska mönster i all ära, men det känns så uttjatat. Det vore så himla coolt med kurbits som omväxling! Perfekt till sommaren också :) http://www.pinterest.com/pin/339107046912617108/

  Miranda 2014-05-28 10:52:20
  Svara
 • Drömmobilskal hmmm……En blandning av marmor granit och koppar. Shit vad snyggt det hade varit.
  Iphone 5S är dessutom snygg i sig själv men med ett sånt skal så hade man varit snyggast på stan när man pratar i telefon. :) Vilken magnet man hade blivit :P

  Isabell 2014-05-28 10:38:32
  Svara
 • Jag tror på trenden att accessoarer inspireras av inredning och ”hardware”. Gärna i olika metaller mixat med marmor, präglat läder eller hårdplast.
  Mitt drömskal just nu skulle gärna få vara inspirerat utav Tom Dixon ljuslykta ”etch”. Tänk dig det mönstret i mässing, i en solbränd hand tillsammans med en helvit outfit.. så snyggt!

  sabina 2014-05-28 10:35:02
  Svara
 • Jag önskar mig ett skal som ändrar formen på mobilen, tex en ananas, my little pony, träd eller kanske en totempåle. Klumoigt men ser roligare ut om man tar en selfie mot spegeln, wassup

  Johanna 2014-05-28 10:32:00 http://johannathofelt.com
  Svara
 • Mitt drömmigaste mobilskal skulle vara i det allra tjockaste Célinelädret, svart och med den fina loggan vid nederdelen. Det skulle passa perfekt till den lilla väskan och vårens stil skulle vara säkrad. Kram!

  Klara 2014-05-28 10:19:33
  Svara
 • Denna tävlingen bara måste jag vara med i! För tillfället har jag nämligen tejpat ihop min iphone för att inte hemknappen ska trilla av. Ja, du förstår vilken nivå det ligger på.. haha Illa!!
  Mitt drömskal skulle vara i cremevit marmor med guldig marmorering!

  Daniella 2014-05-28 10:04:32
  Svara
 • Mitt drömmobilskal skulle vara med djungelmotiv. Grönt med vit bakgrund. Tänk lite såhär: http://24.media.tumblr.com/tumblr_mc7cg27gzS1rr8zrjo1_500.jpg

  Lotta E 2014-05-28 09:12:22
  Svara
 • Hej härliga Petra och 3!
  Dog lite när jag såg din tävling, en ny iPhone är precis vad jag behöver.

  Jag älskar att få vara kreativ, så jag satte ihop en liten video för att förklara hur mitt drömskal skulle sett ut.
  Det skulle få bli en blandning av ett par saker jag just nu älskar, hortensia och mässing, men det allra viktigaste skulle vara en ingravering med texten LIVET.

  Just nu tycker jag livet är så jäkla härlig och är så tacksam för det. Det enda som fattas är en ny telefon för att dokumentera den förhoppningsvis bästa sommaren i mitt liv (min nuvarande iPhone har dålig kamera och man kan inte spela in ljud på den längre).

  Hoppas Ni orkar titta på min lilla video som jag satte ihop, tycker om min idé och att någon annan kanske blir inspirerad!

  Här hittar du min video:
  https://www.youtube.com/watch?v=Ex9YWQLOiEQ

  Louise Josefin 2014-05-28 08:52:17
  Svara
 • Mitt drömskal skulle vara någonting i stil med William Morris- tapeter! Gammaldag och lyxigt! Nåt sånt här kanske: http://www.engelskatapetmagasinet.se/sv/articles/2.49.10722/william-morris-tapet

  Beatrice 2014-05-28 08:47:49
  Svara
 • Mitt drömskal skulle finnas i 3 olika grundutföranden: Vit, svart och grön marmorimitation (är supersåld på ¨Ninety table¨ som finns i dessa utföranden! http://www.artilleriet.se/shop/soffbord/#ninety-table-60×60 ) Sedan skulle det finnas en tillhörande ram i tunn metall att byta och fästa runt kanterna (inspiration från House Doctors ¨square¨ ljusstake med urläcker tunn metallram http://royaldesign.se/viewitem.aspx?ID=99926 ). Då ska man kunna välja mellan koppar, mässing och stål. På så sätt kan du variera ditt skal på många olika sätt och metallramen är inte bara en dekoration utan också skyddande om du tappar mobilen! Tack för grym inspiration Petra, you go girl!

  /Jessica

  Jessica 2014-05-28 08:44:32 http://interiorjunkie.spotlife.se
  Svara
 • Mitt drömmobilskal är MARBLE vit men då behöver man en mobil som kan ha skalet också…;-)

  Emelie 2014-05-28 08:38:21
  Svara
 • TÄNK dig ett skal helt i pärlemor. För mig är min telefon en pärla! Den tillåter mig att hålla koll på allting, tillåter mig att läsa din blogg,lyssna på grym musik gör mig anträffbar! Min pärla helt i pärlemor! Snyggt till solbrännan och så chict!

  Lisa 2014-05-28 07:45:52
  Svara
 • Hej! mitt drömskal ändrar färg efter temperatur; är det kallt ute så är det isande turkos och är det väldigt varmt så är det en eldig orange med guldiga inslag. Ha det gott! och keep working on that gorgeous body!

  Ida 2014-05-28 00:42:48
  Svara
 • Mitt drömmobilskal skulle nog vara vitt och ha en skog med granar i botten i gulfärg med olika tjocklekar för att verkligen få ett litet djup. skitsnyggt och stilrent!

  Tove 2014-05-28 00:21:48
  Svara
 • En sak som hade varit väldigt bra, är ett iphonefodral med inbyggt tangentbord som går att dra ut. Jag tror att det finns ett behov av ett sådant på marknaden, särskilt hos äldre personer. Det tar till exempel mycket lång tid för min farmor att skicka iväg sms med sin smartphone, då bokstäverna på iphones touch screen som bekant är mycket små. Det är säkert många som känner igen sig i att det blir fel bokstäver när man skriver, vilket är sjukt irriterande och opraktiskt. Med ett tangentbord som går att fälla ut skulle bokstäverna vara upphöjda och därmed underlätta för oss. När vi sedan inte behöver tangentbordet längre, fäller vi bara tillbaka det. Jag vet att det finns det liknande modeller att köpa. Men hur tråkiga och plastiga är inte dem? Nej, jag vill kombinera nytta med stil. Kanske skulle mina temat till mina iphonefodral med keyboard vara naturmaterial. Svart, lackat trä hade varit läckert med vita, skira tangenter med en svag dragning till ormskinn. :)

  Evelina 2014-05-27 23:47:20
  Svara
 • Tänker att jag skulle vilja ha ett skal i pärlemor och guld som går i stil med min älskade michael kors klocka (MK 5305). Marmorn funkar just nu ganska bra ihop, men det vore snyggt om det skimrade/glänste lite mer, samt att få in någon guld detalj då skalet täcker det mesta av guldet ifrån iphonen. Tror verkligen att det skulle vara fint och somrigt! Dock får det inte se helt billigt ut, utan det ska andas lyx som de andra skalen på 3 details gör.

  madelene 2014-05-27 23:30:06
  Svara
 • Mitt drömmobilskal vore digitalt som visar metromodes toppnyheter varje dag :)

  Linda R 2014-05-27 23:23:01
  Svara
 • Hej!
  Jag skulle önska att det fanns ett skal som gjorde att mobilen gav ifrån sig värme och kärlek.Det skulle jag verkligen behöva just nu.
  Skalet skulle skimmra i pärlemor och ha små upphöjda hjärtan i strukturen…gulligt, kvinnligt å fint ♡

  Malin G 2014-05-27 22:52:56
  Svara
 • Jag drömmer om ett skal som går i havet och himlens färger, gärna likt detta: http://2.bp.blogspot.com/_oiO-EpiVzYY/TITrhxoUMUI/AAAAAAAAAlg/KQcKgp7yqyA/s1600/vik2.JPG från havets turkosa till himlens klarblå! Gärna lite glitter vid ”ytan” som skiljer havet från himlen, som när solen blänker på ytan en sommarkväll! Vore helt fantastiskt och skulle helt klart bli bli det perfekta sommarskalet! En sommardröm för mobilen! :)

  Terese 2014-05-27 22:50:32
  Svara
 • Mitt drömmobilskal är en tropisk bomb av färg och frukt (tänk Stella Mccartney SS´11) På ena sidan är det en hopfällbar liten hake som man kan öppna kapsyler med. Alltså, perfekt för alla sena sommarkvällar :)

  Andrea 2014-05-27 22:49:11
  Svara
 • Åh vilken underbar tävling!:) mitt drömskal skulle vara leopardmönstrat i roseguld! Mönstret skulle skapas genom att leopardfläckarna är i matt rosé och övrigt i ”glansig” rosé. Det skulle oxå sitta två ringar på baksidan som man kan sticka ii långfingret och ringfingret i som gör det lätt att hålla/vila mobilen i handen när man läser mycket och mailar från mobilen! Dessutom lätt att hitta och få upp ur handväskan då det är nått att grabba tag i ;)

  Johanna 2014-05-27 22:38:07
  Svara
 • Garanterat ett som kunde skifta i färg, mönster och känsla för att matcha med olika outfits! Varför ha 10 olika skal när man kan ha ett och samtidigt som man är supermatchad även tänker på miljön!

  Anna 2014-05-27 22:26:54
  Svara
 • Ett svart marmorskal är precis vad jag vill ha just nu! Ett framtida skal får gärna vara av lyxig ART DECO. Jag tänker en svart (eventuellt matt) grund med ett mönster i guld/mässing. Guld-/mässingdetaljerna får gärna vara i ett matt yta likt ytan på iphone 5S champagne. När det kommer till mönstret tänker jag på de klassiska bladen á la Art Deco, likt Skultunas ”Land’s End trivet”.

  Louise 2014-05-27 22:24:01
  Svara
 • Jambo! Ett mobilskal som ser ut som Kenyansk jord vore jättehäftigt! Färgen på jorden bestäms av de mineraler som den innehåller och Afrikas röda jord innehåller mycket järnoxider, som är roströda. Tänk så fint till sommaren!

  Ellen Eriksson 2014-05-27 22:23:17
  Svara
 • Mitt drömskal är ett i matt roséguld!

  Sofia 2014-05-27 22:20:20
  Svara
 • Mitt drömmobilskal skulle vara ett moodskal. Tänk dig ungdomens mood ring :) Humörsbestämd färg och struktur. Djupa ljuvliga färger som på ett kick signalerar om det är ”fullt ös medvetslös” eller ”gå och dö”. Varför krångla till det?! Ärlighet vara längst

  Sofie Svegbrant 2014-05-27 22:19:25
  Svara
 • Mitt drömskal skulle ha det typiska missoni mönstret och färgerna skulle gå i guld, pastellrosa och beige, eventuellt lite metallicfärgat turkost också för att göra det lite roligare!
  Kramar från Norrland!!

  Linnea 2014-05-27 22:15:47
  Svara
 • Mitt drömskal är tunt grekiskt mosaikmönster. Perfekt till den solbrända handen :)

  Lisa 2014-05-27 22:04:42
  Svara
 • mitt drömskal är ett typ beiget ljust skal med små gulddetaljer i kanterna. Tänk detta en varm sommardag till den finaste ljusaste outfiten, drömmen ;)

  annie 2014-05-27 21:57:12
  Svara
 • En klänningskiss. Tänker ett ljust skal med en ”slarvigt” ritad skiss på en snygg klänning. Hade varit mitt drömskal, modeinriktat, stilrent, uttrycksfullt och skitsnyggt!

  Caroline 2014-05-27 21:53:23
  Svara
 • Mitt drömskal: En vy över en grönskande skogsdunge med björkar som lyses upp av en svag kvällssol. Finaste skenet som skapar ett rofyllt inre och medveten närvaro.

  Josefin Lundholm 2014-05-27 21:49:46 http://www.halsopsykologi.se
  Svara
 • Åh mitt drömskal är ju typ ett svart marmorskal! Så därför hoppas jag att turen är på min sida och att jag vinner ett! Hade varit drömmen och gjort mig so happy! :)

  madeleine 2014-05-27 21:34:24
  Svara
 • Mitt drömmobilskal skulle vara fylld med massa rosa fina pioner och ha texten ”inhale exhale” skrivet i guld i mitten för man får faktiskt inte glömma bort att andas! Skulle dö för både det och marmorskalet!

  http://weheartit.com/entry/103417144/via/fashioniztas?utm_campaign=share&utm_medium=image_share&utm_source=tumblr

  Erica S 2014-05-27 21:24:42
  Svara
 • Mitt drömskal skulle vara i ett tunt tunt lager bärnsten. Har aldrig sätt det och det skulle vara så sjukt snyggt! Tänk att ha flera 100 år gammal historia kring telefonen.

  Lisa 2014-05-27 21:23:14
  Svara
 • Mitt drömskal skulle absolut vara fullt av olika slags lakritsgodisar, min last! :)

  Emma 2014-05-27 21:20:48
  Svara
 • Hej! Om jag fick välja hur det ultimata mobilskalet skulle se ut så skulle jag vilja ha ett svartvitt skal med något känt fotografi av någon känd fotograf t ex Paolo Roversi, helst frontat med någon känd ikon som t ex Kate Moss. Eller exempelvis detta:http://www.vogue.com/voguepedia/Le_Smoking. Snyggare skal får man leta efter… Och så blir man liksom inspirerad varje dag bara av att kolla på mobilen!

  Meja 2014-05-27 21:18:57
  Svara
 • Mitt drömskal skulle vara ett mässing- alternativt roséguldfärgat sådant, dock med en matt finish! Sedan hade jag velat ha ett diskret snirkligt A i swarowski krkstaller upp i den hörnan där kameran inte sitter. Cleant, men ändå personligt och kul! Hatar att blanda ihop telefoner med vänner, men börjar tröttna på mitt tunga och glittriga jag har nu! Därav önskningen om ett diskretare och mer ”stilrent” skal som ändå sticker ut!

  Anna 2014-05-27 21:14:53
  Svara
 • Mitt drömskal skulle vara prytt av missonis underbara mönster. Det skulle se lyxigt och dyrt ut, men ändå vara slitstarkt och hållbart (eftersom jag av någon konstig anledning tenderar att tappa min gamla tegelsten som såklart är några år för gammal). Håller tummar och tår för en drömvinst och världens bästa examenspresent! :)

  Isabella R 2014-05-27 21:08:40
  Svara
 • Åh mitt dröm skal skulle vara i svart päls från ko-läder med inspiration från dessa perfekta skor från K.Cobler Länk: http://www.scorett.se/dam/1022694/kcobler-stovletter-nubuck-svart

  Hanna 2014-05-27 21:07:55 http://hannaminded.com
  Svara
 • Jag hade velat ha ett skal i vitt skinn med en inpräntad text i guld längst ner i vänstra hörnet: I’m the hero of this story.
  För att det skulle vara så jäkla snyggt till en vit iphone med gulddetaljer och för att det skulle representera all skit man tagit sig igenom levande :)

  Emma 2014-05-27 20:59:38
  Svara
 • Det första jag kom att tänka på är MOCKA! Tycker mocka är ultimat när det kommer till det mesta såsom kläder, skor och väskor. Att äga ett mobilskal i mocka skulle vara en dröm. Jag tänker mig ett mobilskal liknande en Balenciagaväska i antingen beige eller mossgrön mocka, gärna med gulddetaljer. Blev riktigt sugen på att införskaffa mig en sådan, hoppas någon tillverkare snappar upp denna ide ;)

  Louise 2014-05-27 20:48:07
  Svara
 • Mitt drömskal är vitt (till en vit i5) de skulle vara en matt vit yta, men med ett quote lite diskret i oordning, alltså att orden placeras ut i ”fel ordning”. Bokstäverna ska inte vara i färg utan istället vara genomskinliga (vilket kommer göra att de ser silvriga ut eftersom baksidan på i5 är silvrig :). På sidorna skulle samma quote stå lite diskret i silver med vit matt bakrund i Apple Chancery teckensnitt,
  exempel på quote:
  ”Break this Silences”
  ”You know me better than I know myself”
  ”If you weren’t real I would make u up”
  ”Right now everything u want is wrong”

  josefin 2014-05-27 20:43:34
  Svara
 • Hej Petra!
  Mitt skal skulle vara slimmat som tusan (men ändå tåla en stöt eller 100), transparent på sidorna och baktill hade jag velat ha en bild på ett riktigt stormigt hav, för det är bland det vackraste jag vet!

  Emma 2014-05-27 20:14:20
  Svara
 • Om jag fick välja och designa ett skal så skulle det vara ett svart/vitt rutigt i marmor. Som ser ut som ett superlyxigt hallgolv med härliga stora rutor i marmor. Det skulle nog för mig vara det perfekta skalet till min mobil!

  freja 2014-05-27 20:13:18
  Svara
 • Jag skulle vilja ha ett bronsigt mobilskal, täckt av vit och svart spets.

  Sofie 2014-05-27 20:11:54
  Svara
 • Ett vitt och simpelt black & White skal med Leonardo dicaprios autograf (!!!) på, för att han är typ världens snyggaste och det vore så himla ballt.

  Amanda 2014-05-27 19:54:38
  Svara
 • Oh gud detta blev svårt. Om jag skulle designa ett skal själv skulle det nog vara ett flip over case. Det skulle vara volanger med vit spets och sen där framme skulle det vara typ en stor blomma i mitten gjord av stål. Det är ju värsta drömskalet för alla tjejer och fatta att bära det till din favorit spetsklänning med ett par häftiga klackar med detaljer av stål, hur coolt skulle inte det bli?! Jag ser redan det framför mig. Gud vad sött och snyggt. Jag skulle haft på mig det skalet nästan varje dag. Sedan på insidan av skalet skulle det högst upp vara fack till kort så man kan även ha det som en plånbok och sedan underst skulle det vara en spegel så man kan spegla om mascaran/läppstiftet behövdes förbättras. Det skulle verkligen vara mitt dröm skal. Det bästa med flip over case är ju att det skyddar hela mobilen också eftersom man vill ju att det ska skydda bra så mobilen inte går i sönder.

  Så om jag skulle fått designa mitt egna skal skulle det se ut så!

  Tova 2014-05-27 19:51:18 http://tovisen.forme.se
  Svara
 • Jag skulle vilja ha ett svart skal där det svarta ska vara en riktigt matt och ”frostig” svart. På skalet ska där även vara konturerna av en diamant, och färgen på konturerna ska vara i mässing. Färgen inuti mässingsdiamanten ska vara i en väldigt glossig svart. Stilrent, snyggt och kaxigt!

  Madeleine 2014-05-27 19:45:27
  Svara
 • Jag ser att mobilskal övergått från sitt huvudsakliga syfte att skydda mobilen från repor till att idag vara mer utav en accessoar. Därför skulle jag vilja utsmycka min vardag med ett mobilskal i en kopparliknande färg/liknande material. Stilrent, vackert, passar till nästintill alla kläder men framförallt uppfyller det huvudsakliga syftet, att skydda mobilen mot repor. Simpelt och enkelt!

  Anna 2014-05-27 19:44:56
  Svara
 • Jag ska börja plugga till arkitekt i höst och är heeeeelt såld på all abstrakt arkitektur/olika sorters mönster. Denna byggnad har jag varit kär i sedan jag såg den första gången och mitt drömskal skulle vara med samma mönster.

  https://www.japlusu.com/news/al%C3%A9sia-museum

  Själva skalet skulle ha samma form som mönstret på byggnaden med utklippta ”hål” (och vara i samma brons/rosé) och beroende på om man har vit eller svart iPhone skulle det alltså se olika ut (olika bakgrundsfärger). Skulle göra vad som helst för ett sådant, ojojoj!

  Clara 2014-05-27 19:28:21
  Svara
 • Det ultimata mobilskalet skulle vara ett överdimensionerat, med små blommor i 3D som även sticker ut på sidorna. Lite såhär: http://ecx.images-amazon.com/images/I/51Tey3qFzwL._SY300_.jpg, fast med bara storleken av de små blommorna över hela skalet. Men blommorna ska vara platta, för att inte mobilen ska ta upp all plats i väskan. Hur coolt vore inte det till en i övrigt svart eller vit outfit, en överraskning i mobilskalsformat när man plockar upp mobilen på festen. :)

  Sofia 2014-05-27 19:23:11 http://sutjeti.wordpress.com
  Svara
 • Om jag skulle designa ett skal, är det ett skal själv har letat efter, och som jag tror att varje tjej skulle önska. Är ett skal med riktigt spegelglas! Tänk smidigt och snyggt att alltid ha med sig en spegel!

  Louise Lundberg 2014-05-27 19:13:35
  Svara
 • Leopardmönster i gråskala som är matt!

  Emelie 2014-05-27 19:13:05
  Svara
 • Men asså ärligt talat, från en stuckatur-junkie till en annan- HUR fett hade det inte varit med ett lite benvitt skal med ”stuckatur” på som sticker ut lite från skalet och sen som en mini ”portklapp” med ett lejon på i mitten.
  Typ sådant här
  http://2.bp.blogspot.com/_4LbU5ndSefU/TVF3yYIuQ8I/AAAAAAAAAYw/BGVCzJ_1DxI/s1600/handtag2.jpg

  Fast även den i benvitt då och en tunn ring i typ roseguld istället.
  Lite too much? Kanske, men det hade ju fan varit som att gå och bära runt på ett litet konstverk! Åh, kan man inte vinna att man får designa sitt drömskal istället? haha! Fick lite cravings efter ett nu! Fast då behöver jag förstås en Iphone 5 först så jag har något att bära upp skalet med…

  Camilla 2014-05-27 18:56:40
  Svara
 • Jag kan ju bara inte sluta älska Ginger Fizz snygga klänningar med hypnotiserande mönster! Med ett sådant skal har man alltid något fint att titta på och så kan man ju alltid ha det som prydnad någonstans när man inte använder det ;)

  Marmor är ju också galet fint!

  sofi 2014-05-27 18:56:26
  Svara
 • New York, New York, the city of lights and love of my life. Jag skulle vilja ha ett stilrent, svart & vitt New York-skal. Ett NY-skal med en Manhattankarta som motiv, men inte hela Manhattan på ett skal utan ett skal som visar West Village, ett för flat iron/gramercy, ett för midtown, etc. På insidan av skalet skulle man kunna trycka tips om den NY-delen som en liten extra trevlig surprise.

  Så..

  New York, gata upp och gata ner.
  Fina fröken Tungården och trevliga 3, ni behöver inte leta mer.

  Jag vill väldans gärna vinna en tjusig lur,
  något elegant att titta på i ur och skur.

  Caroline 2014-05-27 18:51:52
  Svara
 • Tänk dig äckelsnygga Louboutins.
  Och så tänker du på priset, och så tänker du på din plånbok som studerande.
  Och sen tänker du nej.

  MEN! Lösningen. Du kan ha dina Louboutins, varje dag. Dygnet runt.
  Skalet blir helt enkelt den nudefärgade modellen Pigalle bildat bakifrån, i glansigt läder, med stilettklacken i mitten och den röda sulan synbar.
  Mhm. Vet att du är lika överraskad som jag.

  Varje gång du tar upp din mobil finns den där. Din vackra Louboutinsko. Visserligen inte på din kropp. Men på din andra halva mobilen.
  Tycker det är rätt ok.

  Vilma Antonov 2014-05-27 18:45:50
  Svara
 • Åh en iphone i perforerad plåt, gärna där man kan designa sitt eget mönster, välja kulör på plåten osv :-) själv hade jag valt att göra små små fyrklöver över hela baksidan, och jag hade velat att det var i mässing! Kram på dig Petra!

  Stina 2014-05-27 18:34:13
  Svara
 • Mitt drömskal är ett spegel-skal så man kan spegla sig när man behöver det!

  Mathilda 2014-05-27 18:15:06
  Svara
 • ÅH! Drömmen!

  Mitt drömskal är något som inte existerar någonstans, och som möjligtvis inte ens är möjligt att göra? Jag har letat något liknande i flera år!

  Jag vill ha ett skal i ett riktigt cleant spegelglas, ett nätt skal (som förmodligen inte skyddar supermycket) som ser likadant ut både på baksida och runt kanterna. Kanske i ett färgat spegelglas som typ ett par blå/gröna raybans? sexigt grande!

  (Ironin i att jag skriver om ett skal som inte skyddar då jag precis tappat min telefon så den gått sönder..)

  kim 2014-05-27 18:11:00
  Svara
 • Skalet som jag drömmer om är lite porslins liknande i offwhite och slumpmässiga färgstänk på, likt det här mönstret som Hope har på sina fantastiska muggar http://hope-sthlm.com/hope-the-sway-mug. Det är verkligen mitt It-skal men man är ju en sucker för marmor, så jag har betat av tre vita marmorskalet nu. Mitt första gick sönder första klämde jag i bildörren och mitt andra gick sönder när jag sms:ade och snubblade pladask på spårvagnsspåret (torget fick i alla fall sig ett gott skratt..) Mvh Sveriges klumpigaste person

  Lisa 2014-05-27 18:10:52
  Svara
 • Hej Petra!

  Svaret på denna fråga har varierat en hel del fram och tillbaka, ändrat sig, för att sedan ändras ännu en gång. Svaret för tillfället: Ett mobilskal i svart eller vit marmor. Denna idé och inspiration föddes för drygt en vecka sedan, då du la upp några bilder på det svarta 3-skalet på din blogg. Just nu: min must-have! Jag föredrar stilrent, modernt, fashionable, utan så mycket tingeltangel. I slutändan så ska ju mitt skal framhäva den redan stilrena och supersnygga iPhone designen, inte förlöjliga den. Och varför just i svart och vitt? JO skalet ska ju se bra ut tillsammans med outfiten, inte skära sig mot den. Klassiskt, stilrent. Hur kan det inte vara en favorit?

  Pauline Norden 2014-05-27 18:01:44
  Svara
 • Hej Petra.
  Jag är en tjej som älskar enfärgat men sedan kom Dagmar med sitt spetsmönster på tex Dion knitted dress eller Elah dress och det har liksom fastnat på min näthinna. Varje stora fest vill jag bara ha min klänning på mig och ett mobilskal som matchar hade ju vart mer än fantastiskt.

  PUSS

  Ronja Wallenberg 2014-05-27 17:53:36
  Svara
 • Mitt drömskal är ett svart skal i skinn som är tunnt, smidigt men ändå skyddar telefonen. Med någon snygg detalj vid kameran

  Filippa 2014-05-27 17:30:36
  Svara
 • Detta har jag tänkt på länge!!! ett skal inspirerad av åttiotalets miami. Tänk neon i rosa, blå, grön, guld, kitch. Tänk kubanska influenser och flamboyanta bögar. Art deco i pastell liksom.

  Mimmi 2014-05-27 17:24:03
  Svara
 • Jag hade velat ha ett mobilskal som var en förstoringsbar spegel, perfekt att ha i fickan för att kolla om man har något mellan tänderna, plocka ögonbrynen osv.

  Sara 2014-05-27 17:19:06
  Svara
 • mitt drömskal skulle vara ett i blågrå marmor med detaljer i roséguld längst kanterna och runt kameralinsen – superfint :)

  Karin 2014-05-27 17:08:29
  Svara
 • Grunden skulle vara mönster från en giraff, älskar mönstret. På mitten skulle ett ansikte av en tiger få ta plats, med riktigt läskiga ögon. Ren perfektion i form av ett mobilskal.

  Erica Johansson 2014-05-27 17:01:34
  Svara
 • Mitt drömskal är om 3 details kunde göra ett samarbete med klassikern Svenskt Tenn! Jag älskar deras enkla men välarbetade mönster som håller år efter år. Jag tänker att mode, accessoarer och inredning går hand i hand i ens stil, så därför skulle kombon vara kul! Så om jag får välja blir det Svenskt Tenns Elefant tyg, blå botten med vita elefanter. :)

  Sandra 2014-05-27 17:00:02
  Svara
 • Hej Petra, vilken rolig tävlig!
  Mitt drömskal skull bestå av en baksida som är täckt med ”turtle print” i en brun färgskala (du vet sådant mönster som det brukar vara på glasögon). Sidorna skulle ramas in med en kant i matt guld. Sedan skulle mina initialer vara ingraverade i ett väldigt enkelt typsnitt i ena kanten på långsidan.

  Monika 2014-05-27 16:46:41
  Svara
 • Ett tunt spegelskal som täcker hela mobilen även på framsidan med skärm & knappar utskurna vore snyggt & framförallt praktiskt!

  Håller tummarna! Keep up the good work Petra!

  Sofie Lindholm 2014-05-27 16:40:16
  Svara
 • Mitt drömmobilskal är av annat material än det hederliga plastskalet. Företrädesvis av stål med pläterat guld. Funkar lika bra såväl sommar som vinter. Mönstrat/ihåligt á la H&Ms tidigare succéskal. Bra kvalité där färgen inte skavs av efter knappt en månads användning. Klassiskt, tidlöst och sjukt snyggt.

  Olivia 2014-05-27 16:34:06
  Svara
 • Mitt drömskal är ett elegant tunt skal i en fin mässing-färg som inte visar fingeravtryck. Gärna lite tunna skurna linjer i skalet, ett strukturerat men samtidigt kaotiskt rutmönster. Jag dör vad läckert.

  Alma 2014-05-27 16:26:51
  Svara
 • Jag tänker mig ett sköldpaddsmönstrat med tunn kopparram runt om. Mums!

  Linn 2014-05-27 16:22:31
  Svara
 • Åh. Jag skulle vilja ha ett skal med ett material med lite struktur, något som ser ut som skinn, kanske orm- alligator- eller struts(!)skinn. Fast inte riktigt såklart. Gärna någon ljus färg, cremefärgat kanske. Sen skulle jag vilja prägla in några bokstäver eller ord på baksidan, kanske mina initialer, eller några ord som jag vill påminnas om. Så att det blir enkelt, men personligt. Jag älskar att man kan göra sin telefon mer personlig genom att byta skal, men ett drömskal för mig är ett som man kan ha för det mesta utan att tröttna på det. :)

  Emma 2014-05-27 16:18:53
  Svara
 • Hej! Mitt drömskal hade varit ett helgjutet skal i ren Koppar! Wow! Kram.

  Anna 2014-05-27 16:14:20
  Svara
 • Något som ”velvet skin” i nude för sommaren. Tänk vad mjuk det känns i handen. Hälsningar från en läsare i Tyskland

  Simone 2014-05-27 15:58:11
  Svara
 • Mitt drömmarnas iPhone 5-skal skulle vara gjort i ametist, min månadssten och allra vackraste ädelsten. Att få ha ett mobilskal i det underbara lila utförandet skulle kännas hur lyxigt som helst. Tills dess får marmor duga ;)

  Martina 2014-05-27 15:39:45
  Svara
 • Skalet av mina drömmar skulle bestå av en bild av mig och mina bästa vänner på summerburst. En klassiker, för var vi än bor i världen samlas vi alltid till summerburst och njuter av varandras sällskap! För hur man än mår och vad som än händer i livet går det alltid att fixa genom att dra på sig sin snyggaste outfit, ta på sig ett par solbrillor och dansa hela natten med sina bästa vänner! Oslagbar känsla!

  Joline 2014-05-27 15:16:29
  Svara
 • Mitt drömskal är av denim! Tänkt dig en jeanstelefon, hur coolt!

  Sara 2014-05-27 15:14:20 http://Sarado.devote.se
  Svara
 • Mitt drömskal nu till sommaren är ett tunt skal i någon pastellig färg, antingen rosa, mintgrön eller babyblå och materialet i ponyhair. Så jävla snyggt!

  Mathilda 2014-05-27 15:13:17
  Svara
 • Om jag ska ha ett mobilskal ska det pigga upp mig och göra mig glad. Det ska påminna mig om något jag älskar. (Dock inget i matväg för då blir jag bara hungrig…). Jag hade satsat på ett skal med en bild på vatten. Riktigt turkost vatten med det vackraste mönstret jag vet, solens reflektioner i vattnet. Det påminner mig om världens bästa årstid och vilken lycka det ger mig. Somrigt vatten kommer på minna mig om årstiden som aldrig sviker. Vilken LYCKA!

  Nathalie 2014-05-27 15:13:13
  Svara
 • Drömskalet är turkost i botten med guldkanter och ett mönster av rävar i guld. Det vore också schysst om man kunde skjuta ut en liten spegel.

  Lois 2014-05-27 15:12:33
  Svara
 • Hej Petra och 3.
  Ser en massa koppar, marmor osv här i kommentarerna. Lite jäsp på det.. ;)
  Jag tänker konst, form, färg från de stora konstnärerna! För den medvetna och/eller färg- och formintresserade kunden-
  Jag tänker Carl Lsrssons mjuka färger och former som ger en tankar till sveriges bästa, Monets drömska och färgrika konst, Waterhouses romantiska anspelningar på kärlek och smärta med underbar färg och form! Bara några exempel men tänk att få välja mellan de stora konstnärerna utifrån preferens!!
  Min dröm! Kram Maria

  Maria 2014-05-27 15:09:33
  Svara
 • Jag skulle vilja ha ett mobilskal som påminner mig om alla mina drömmar här livet, dvs bli en grym surfare, åka puder på bergen i Alaska, bli VD på ett svenskt industri företag och skaffa en helt underbar familj!

  Johanna 2014-05-27 15:08:57
  Svara
 • Mitt drömskal är av diamant. Tänk dig ett par riktigt gnistrande diamantörhängen/diamantring, så vill jag att mitt skal ska vara! Skulle även funka med slipat glas då det förmodligen skulle bli ganska dyrt annars.. Man skulle nog även få täcka glaset/diamanten med lite tåligare plast så att det inte går sönder så lätt.

  Kristin B 2014-05-27 15:07:44
  Svara
 • Hej Petra! Mitt drommskal hade varit en bas i tunnt svart guld varpa det fanns ett monster med liljor som bestod av en kombination av lila och gratt guld. Bade den lila & gra nyansen ska vara sa pass morka sa att det inte ar tydligt pa langt hall att monstret finns dar. Oh gud, jag tror det hade vart att do for!!

  Johanna 2014-05-27 15:03:38
  Svara
 • Ojj, svårt att bara bestämma ett!
  Jag hade velat ha ett stilrent så det hade nog varit ett enklare skal men med fokus på material istället. Så ett svart, tunt i sammet!

  Lisa 2014-05-27 14:46:51
  Svara
 • Hur coolt hade det inte varit med ett skal i välpolerad mahogny – navy style! Kanske med Initialer i kursivt guld på baksidan? :)

  Unni 2014-05-27 14:46:25
  Svara
 • Mitt drömmobilskal är i korkmaterial eller något som ser ut som korkmaterial! Gärna med en låtsas vingårsstämpel på baksidan, rustikt liksom. Ett stort plus för att materialet är väldigt lätt och stöttåligt! :D

  Ylva 2014-05-27 14:42:17
  Svara
 • Mitt drömskal skulle för det första vara i en ljusrosa marmorfärg. Kvinnligt och stiligt! Samtidigt skulle det ha en temperaturkännare. Var jag varm om handen skulle skalet vara svalt/kallt och var det kallt skulle skalet vara varmt och värmande :)

  Lisa 2014-05-27 14:27:09
  Svara
 • Mitt drömskal skulle varit väldigt tunnt och nätt. De flesta skal känns så tunga och gör telefonen mycket bredare än vad den är. Mitt drömskal ljus nu är i ormskinn, helst i brun/grön skala. Eller ett svart skal som känns som glas och blänker.

  Rebecca Svensson 2014-05-27 14:20:26
  Svara
 • Mitt drömskal skulle vara lysande på natten så man hittar den i mörkret och på dagen skulle den ändra färg beroende på vädret ute! Typ om det regnade skulle det vara rörande moln och regndroppar osv :)

  Cecilia 2014-05-27 14:14:41
  Svara
 • Mitt drömskal till en iPhone 5s skulle helt klart vara ett genomskinligt eftersom själva baksidan gör halva mobilen, men, det speciella skulle vara om skalet blev lite lätt självlysande när det var mörkt eftersom mobilen alltid verkar gömma sig i väskans mörkaste vrå!

  Linnea 2014-05-27 14:09:34
  Svara
 • NI vet gammalt vintagegolv. Tänk er ett mobilskal av trä (flätat). Sjukt snyggt hade det varit och ett drömskal för mig. Sist men inte minst så hade det varit ännu snyggare på en iphone 5S :)

  Strand 2014-05-27 14:08:44
  Svara
 • Mitt absoluta drömskal, hade varit ett skal som är en egen display som man kan synkat med mobilkameran. Då är det bara att kunna ta kort på sin familj ,vänner, coola mönster och natur. egentligen bara låta sig fritt inspireras för att sedan kunna ta ett kort, och sätta på skalet. Väldigt lätt och smidigt att matcha outfits, ta kort på enfärgat, mönster, kom-ihåglistor, u name it. Sådana små färgdisplayer finns inte än vad jag vet men om man kunde drömma fritt så hade det varit så praktiskt. investera i ett skal, ha det för all framtid!

  Men om jag skulle välja ett skal i dagsläget som faktiskt är möjligt, så skulle det vara i lila, rätt och slätt enkelt ljuslila, helst klätt i siden. för att det är min, mammas och min mormors favoritfärg och det skulle göra att dem känns lite närmare mig även fast dem är så himla långt bort

  Grym blogg petra!.

  Johanna 2014-05-27 13:55:30
  Svara
 • Drömskalet skulle varit av koppar eller i mässing. lite dyrare, lite lyxigare och lite häftigare. :)

  Dessutom önsar ja mig gärna en iphone 5S så himla snygg och även skalet man får till.

  Hoppas på vinst här, ja som nästan aldrig vinner

  Ann-Louise 2014-05-27 13:54:50
  Svara
 • Mitt drömmobilskal skulle vara i brunt trä, närmare bestämt teak. Miljövänligt och något som håller ett tag och bara blir snyggare ju mer det slits.

  Sara 2014-05-27 13:52:54
  Svara
 • Det coolaste och häftigaste mobilskalet skulle vara ett genomskinligt med 3D bilder som man själv har valt ut. MAKE YOUR DREAMS REALITY – WITH APPLE ;) åååhh jaa vill ha en iphone 5 S :)

  Isabell 2014-05-27 13:44:17
  Svara
 • Mitt drömskal skulle vara lite mer tredimensionellt (i marmor of course) där baksidan sticker upp lite som en pyramid (dock superlite så att skalet fortfarande upplevs som platt). Hur fett! Ett tredimensionellt marmorskal, mer äkta-fejk marmor kan det ju knappast bli. Gärna blingade kanter runt telefonen i koppar/rosé färg… Hade aldrig släppt telefonen ur sikte haha…

  Louise 2014-05-27 13:40:49
  Svara
 • Jag har på senare tid, liksom de allra flesta, blivit en sucker för marmoreringar.Därför skulle mitt dröm mobilskal vara ett skal med marmoreringar, liksom det svarta på bilden, men i en annan färg, t.ex. grön,lila eller blå (jag tänker mig detta som inspiration http://i0.wp.com/hypebeast.com/image/2013/10/eytys-installation-at-dover-street-market-london-1.jpg?w=1410). SÅ snyggt.

  Johanna 2014-05-27 13:40:41
  Svara
 • Det bästa motivet jag skulle kunna tänka mig att ha på ett mobilskal är mönstret som plattorna på Sergels Torg! Tycker det är så vackert och så skulle jag vart jag än i världen befinner mig alltid ha en liten bit av Stockholm med mig i fickan!

  Maria 2014-05-27 13:32:23
  Svara
 • Jag e för mycket fashion fool för att välja något annat än detta. Kenzo’s tiger logo i starka neon färger, skapad i ”pony hair”.

  Therese 2014-05-27 13:31:37
  Svara
 • Mitt drömskal skulle vara i lyxig, fluffig fejkpäls. På ett classy sätt. Hade varit asgrymt i höst! Gärna på en ny iphone 5 ;)

  Susanne 2014-05-27 13:28:48 http://tumblr.com/susiani
  Svara
 • Önskar mig ett fint och somrigt skal inspirerat av korallrev, med mörka turkoser, blått och grön tillsammans med korallrosa, orange eller gult, så att varje gång jag ser på telefonen kan låtsas att jag dyker i något härligt hav någonstans.

  diana 2014-05-27 13:28:26
  Svara
 • Jag skulle vilka ha ett snyggt koppar-skal blandat med granit, en dille jag har just nu :)

  Gila 2014-05-27 13:24:35
  Svara
 • Då jag har stor dille på både koppar och rosé så hade jag viljat prova att blanda dessa skönheter. Basen hade blivit koppar sen små blixtrande inslag ( nästan som bilden på ditt skal) utav Roseguld ! Det tror jag hade skinit ikapp i sommar

  Tess 2014-05-27 13:18:05
  Svara
 • Hej!
  Något som hade varit asfett hade varit ett som är synkat med mobilen. T.ex. att när du spelar viss typ av musik så byter det till någon färg och när du spelar en annan typ av musik så byter skalet färg till lite mer musik i det modet. Eller det kanske kunde varit något som rör sig i takt till musiken. Men det viktigaste är att det håller kvar classy-känslan och inte blir trashigt, tänker typ att man får samma som när man lyssnar på en grym remix på soundcloud, lite såhär avslappnat skönt! & inte en standardradioversion av en låt.

  Ett alternativ (som är liknande) är som det fanns på Sony Ericssons z610i där skärmen var typ en spegel men när man spelade musik/fick sms så dök det upp. Hade varit riktigt nice att ha ett skal som det.

  Hur man ska lösa det praktiska är kanske en annan fråga men man måste få drömma!

  Disa 2014-05-27 13:16:58
  Svara
 • Jag skulle bli övertaggad och lycklig om jag ägde ett skal med prideflaggans mönster som symboliserar att man får älska vem man vill!! snyggt skal samt mänskligarättigheter, en vinnande kombo. Tack för en superduper bra blogg :)

  elin 2014-05-27 13:16:24
  Svara
 • mitt drömskal är randigt. jag älskar allt som är randigt och tröttnar aldrig på svart-och-vit-randigt. <3

  sara 2014-05-27 13:08:12 http://saraskrattar.blogspot.com
  Svara
 • Så här passligt till sommaren skulle jag satsa på pasteller och ta inspiration från min ursnygga Jolli time klocka! En härlig blandning av sockersöta godispasteller på sitt mobilskal skulle få vem som helst på gott humör:)

  Becca 2014-05-27 13:05:54
  Svara
 • Drömmer om ett skal i Carrara-marmor med detaljer i roséguld! :)

  E 2014-05-27 13:05:12
  Svara
 • Eftersom jag sedan länge snöat in mej på roséguld, så skulle jag utan tvekan vilja ha ett skal i rosé, smyckat med små diamanter och kanske även svarta sådana för att addera något extra! En tjej skall väl få drömma

  Rebecca 2014-05-27 13:00:21
  Svara
 • Mitt drömskal skulle vara utsmyckat med alla små fina diamanter som finns i hela världen. Hur nice vore inte det?! Och alla vet väl att man blir glad av diamanter! Så det skulle liksom både vara fint och göra en lite glad i hjärtat. Och jag skulle såklart låna ut det till någon hjärtekrossad kompis i nöd som behöver lite diamonds i hennes liv för att bli lite gladare för stunden! Drömskal var det ja.

  Johanna 2014-05-27 12:49:58
  Svara
 • Hej Petra!! Mitt drömskal är nog just i marmor, hade varit riktigt coolt och hållbart framför allt!! Älskar marmor!! Snälla snälla låt mig vara en av vinnarna, min sambo och pappa till min dotter har pajat sin och det vore såå kul att kunna unna honom en ny iPhone för det förtjänar han verkligen om någon!! Fast skalet skulle jag unna migsjälv:)) *hoppashoppas* kram

  Fi 2014-05-27 12:47:03
  Svara
 • Min drömmobilskal hade varit det fantastiska mönstret från insidan av den stora kupolen i blå moskén i Istanbul, i blått och beige. Gärna i någon mosaikliknande textur.
  Alternativt ett svenskt kurbitsmönster i somriga färger lagom till midsommar!

  Johanna Andersson 2014-05-27 12:46:46
  Svara
 • Ett vackert motiv på sylarna i Jämtland där jag och min blivande sambo gjorde vår första vandring tillsammans, lika nykära som idag. Att bli påmind om vilken jäkla lyckofågel jag är som har honom, DET är mitt drömskal!

  Linnea 2014-05-27 12:44:23
  Svara
 • På insidan av mitt skal skulle jag ha Nina Campbells tapet, Lochwood Indigo/Charcoal. Den ger en väldigt mjuk och härlig och harmonisk känsla som jag tycker passar mig. På utsidan skulle jag bryta av med ett hårt krokodilskinns mönster, då det återspeglar min utsida och ger en härlig hårdhet och struktur i skalet. Skinnet skiftar även i toner av insidan från Nina Cambells tapet vilket skapar en röd tråd. En combo made in heaven.

  Fia 2014-05-27 12:30:31
  Svara
 • Mitt drömskal nu till sommaren vore ett med Mon Amie-mönstret från Rörstrand. Påminner mig om fikastunder hos farmor som liten, och är så jäkla snyggt och stilrent.

  Beatrice 2014-05-27 12:29:36 http://klacksko.se
  Svara
 • Åh det är enkelt! Granitröda klippor som omringar Åland (åländsk granit) skulle vara så himla snyggt och stilrent skalmotiv!

  Andrea 2014-05-27 12:27:26
  Svara
 • Ett snyggt skal skulle vara liknande svart frostat glas,xgärna blandat med högblank. Unegfär som man kan se fransk manikyr ibland. Den frostade delen skulle också hjälpa oss klumpiga människor att hålla fast i telefonen lättare.

  Cecilia 2014-05-27 12:27:16
  Svara
 • Har tidigare aldrig tävlat @internet så att säga, så varför inte testa. Mitt dröm mobilskal skulle nog vara mattsvart med mörklila och silvrig detaljer som är plysch-aktigt men som är mycket strävare och kortare (vet ej vad materialet heter). Baksidan mattsvart, det mörklila och silvriga skulle gå som tre tunna linjer parallellt med varandra runt på sidorna av mobilskalet ”lila/silver/lila” och även en silvrig cirkel i med samma bredd på baksidan runt kameran. Tror även att det s k. plysch-aktiga kan vara soft för att få ett stadigare grepp.

  Ha det fint petra!

  Emma 2014-05-27 12:26:02
  Svara
 • Mitt drömskal är är Estrid Ericssons mönster ”Elefant”. Svenskt tenns tyger och mönster livar upp vardagen och det bästa med dom är man kan matcha dom hur som helst med varandra. Om det här skalet fanns skulle alla titta på min telefon med avund! Skulle aldrig släppa telefonen ur min hand!

  Josefine Högberg 2014-05-27 12:22:08
  Svara
 • Ett galet snyggt iphoneskal vore ett som ser ut att det av svart och vitt koskinn är sytt, det passar snyggt till alla outfits och känns riktigt fräscht och nytt. Det är enkelt att matcha och gör vilken outfit ännu mer cool, hela Stockholm kommer gå runt och visa upp sitt skal i sommar när det är sol. Var du en går kommer människor avundas ditt snygga skal, direkt kommer de att köpa ett likadant, vad har de för annat val?

  Sara Hane 2014-05-27 12:14:01
  Svara
 • MItt drömfodral är influerat av Sandbergs tapet Raphael, med en sagolik skog i de ljuvaste av dova, gröna färger. Jag behöver verkligen ett fodral till min mobil då jag har tre vildingar som vill åt min telefon och går ovarsamt åt med den.

  Rebecca 2014-05-27 12:12:34 http://femme.se/piccolecose/
  Svara
 • Mitt drömskal skulle absolut vara något som skapar en illusion av textur. Hur underbart skulle det inte vara med ett skal som såg ut att vara gjort av mocka liksom??!!! Så att man bara vill hålla telefonen i handen hela dagen, för skalet ser så lent och lyxigt ut^^

  Lina Bredberg 2014-05-27 12:07:50
  Svara
 • Alltså drömskalet skulle ju absolut vara ett med inspiration från underläggen från Svenskt Tenn! Antingen svart/vitt med Stockholm eller det färgade med Manhattan. Hur snyggt?!

  Elin 2014-05-27 12:05:42
  Svara
 • Drömmen skulle ju vara ett klassiskt Missoni mönstrat skal! Men gärna i svart/vitt!

  Jessica 2014-05-27 12:02:53
  Svara
 • Mitt drömmobilskal är ett skal som är reptilinspererat som gärna går i någon härlig nyans som orange.

  Madeleine Feinberg 2014-05-27 12:00:27
  Svara
 • Önskar motiv till skalet av Fornasetti, gärna hans ansiktsbilder som även fanns som tapet. Det allra bästa vore att skal som gick att ändra motiv på själv så slapp man köpa nya. Bara ladda ner och byta själv.

  Kristina 2014-05-27 11:58:45
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!