Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

En lysande idé

lampa1Mitt sovrum är inte alls ens i närheten av klart, men här kommer några bilder på mina nya lampor. Precis innan jag drog till Palma kom mina lampor som jag beställt från Buster + Punch. Jag blev så jäkla ivrig så jag hetsringde världens bästa Fredrik som löste en elektriker till mig redan dagen efter. Haha, hur trött är Fredrik på mig  – hetsigaste tjejen i stan. 
lampa3Som ni ser är det här en uppdelad lägenhet. Så den gamla takkronan sitter inte centrerat i rummet. 
lampa2
lampa4Hur fet är den här sänglampan? Är helt kär i den. Dessutom är den inte så dyr för vad man får. Den här mässingen är verkligen redig och tung. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Fet? Ser ut som ett hemmabygge ett barn har gjort med lite smått och gott från clas ohlson. Obehagligt ful stil.

  hannah 2014-07-01 21:22:14
  Svara
 • Det ser verkligen fint ut men jag undrar bara varför man behöver en elektriker för att sätta upp nagra lampor? Ibland undrar man lite vilken verklighet ni bloggtjejer lever i?

  Yaca 2014-07-01 20:17:10
  Svara
  • Svar på Yacas kommentar.

   Yaca, du har inte funderat på att elen kanske behövdes dras om lite med tanke på att original takkronan inte var centrerad (förmodligen där eluttaget till taklampan satt) och Petra kanske ville att den nya lampan skulle sitta centrerat i taket. Detta är ju faktiskt något en elektriker ska göra och inget man får göra själv ;)

   Elin 2014-07-01 20:58:40
   Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!