Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

More Golf

Untitled

Jag älskar nya aktiviteter och sporter. Nu har jag tjatat i nästan ett år om att jag ska börja spela golf och igår hände det. Jag följde med några killkompisar ut. Och det här var ju helt klart min typ av aktivitet. För det första hur trevligt är det inte att få en tre timmars promenad i solen med kompisar, för det andra hur fantastiskt är det med en sport där det är som en nystart vid varje hål och hur skön känsla är det när man får till en fullträff? Sa jag att det bara var män (läs:bara män) på golfbanan? Vi hörs. Varför hänger man på krogen när man kan hänga på golfbanan? Kommer bo ute på golfbanan nu. Nu jäklar ska det nötas, nötas och nötas. Så jävla kul!
Untitled
Untitled

Kan ju behövas ”lite” teknikkorrigeringar.


Haha, jag fick ju iallafall iväg bollen. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Okej nu måste jag fråga! Killen översta bilden, är han singel?! Och isf varför?! Han är ju sååå het! Haha! Kram

  Hanna 2014-07-16 22:44:47
  Svara
 • Kände direkt igen min hemma bana, Kungsängen GK. Välkommen! Det är en fantastisk sport

  Caroline 2014-07-16 21:45:10 http://Carolineizabella.blogg.se
  Svara
 • Hahaha vilken sving! Men med lite träning så…
  Fast har vi inte hört de här förut, hur du ska börja med ngn sport, är helt såld, ska bara göra det. Och sen — nada!

  Sandra H 2014-07-16 21:17:37
  Svara
 • Tråkigaste är ju att man inte kan prata med några män förutom dom som inte spelar i ens boll! Sen kan man hamna med nån som smeker en i nacken också. har hänt mig. haha

  SARA 2014-07-16 20:32:36
  Svara
 • Petra!! Jag behöver dina tips. Fyller 21 i augusti och planerar att styra fetaste dinnerpartyt, förmodligen på The Docks i Göteborg. MEN – jag har ordnat många hemmafester men aldrig något på ett uteställe, så jag skulle verkligen uppskatta dina tips om vad jag inte får missa, vad som tar festen till nästa nivå osv! Min budget är inte omänsklig eftersom jag är student men lite får det kosta ändå.. Så bara hit me up med alla dina bästa festfixartips. Hade varit grymt med ett eget inlägg, tror många hade uppskattat det! Tack!

  Ida 2014-07-16 19:19:26
  Svara
 • Testade det för några år sen.. inte min grej. Vill ha lite mer action :P

  Sandra 2014-07-16 16:41:21 http://nattstad.se/sandoraa
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!