Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Resize Design

Untitled
Igår var Viktor som startat och har Resize Designförbi min lägenhet för att hjälpa mig att sätta upp min nya hylla som jag beställt från dem. Jag var som ett litet barn, helt lyrisk! Allt produceras och tillverkas i Sverige, i Skellefteå. Så han hade kört ner delarna därifrån. 

hjsdsMartin kom också förbi och gjorde som han alltid gör när han kommer till mig – slängde sig i världens skönaste soffa. Jag är så jävla nöjd att Lollo på Zandvoort övertalade mig att köpa just den. 
DSC_0349Haha, jag var inte heller så mycket till hjälp. Stackars Viktor. 
DSC_0353 DSC_0364Det börjar ta sig. Viktor har borrat och fixat. Man kan välja färger själv. Jag valde otippat nog mässingkanter. 
DSC_0366Sedan kände jag att det var på sin plats att jag hjälpte till vilket slutade i skratt eftersom allt i princip redan var klart. 
DSC_0377Sedan var det bara för mig att bestämma mig för vart jag ville ha hyllan. Det bästa är att man fäster den genom att spänna åt stången. Du kan alltså flytta runt hyllan hur du vill utan att borra hål. 
DSC_0387 DSC_0388 (kopia)Jag ska såga till en träkloss så jag kan ha hyllan närmare väggen och överDSC_0392 (kopia)Jag beskådar mästerverket.
DSC_0395 (kopia)Vi provade att ställa in lite saker. Kommer bli så fint när det är klart. Och tack fina Viktor för att kom förbi och monterade hyllan själv.  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Skulle vara roligt att se hur mkt du faktiskt betalar för grejerna.

  Maria 2014-07-18 07:54:09
  Svara
 • Du har jättesnygga saker, som dock inte bildar någon helhet. Det ser ut som att du impulsköper allt du tycker är snyggt i syfte att få in så många lyxiga saker som möjligt, men det i sig fixar inte stilen! För att få ihop en snygg stil krävs också kontraster, och att allt ändå bildar en helhet samt passar in i själva lägenheten/huset. Tycker t ex inte att hyllan passar i denna lägenhet, men den är jättesnygg i sig. Det blir för mycket fina saker som inte passar ihop tyvärr! Håller med tidigare kommenterare om att det ser lite ut som en utställnings/visningslokal, utan speciell inredningsstil, eller personlig stil! Det är skitkul att köpa snygga saker, men att få ihop dem till en snygg inredning är svårare. Fattar ditt begär efter att få ”trycka in” så mycket fina saker som möjligt, men det finns en fara i det – man får inte glömma helheten, intrycket, stilen, personligheten…(känner f ö igen mig själv lite i ditt tänk, haha…)

  MIA 2014-07-17 23:33:21
  Svara
  • Svar på MIAs kommentar.

   Håller med! Blir inte hemtrevligt att bara köpa fina lyxiga ”inne” prylar, sen iof kanske Petra tycker det är fint o det är ju hennes hem men generellt är det alltid snyggast att alla fall inte BARA ha ett material som i detta fall endast hets om mässing/marmor

   Mia2 2014-07-18 09:05:57
   Svara
  • Svar på MIAs kommentar.

   Sluta lägga fram dina åsikter som att det är fakta. Det finns inga måsten eller krav när det kommer till inredning, det är faktiskt rätt bajsnödigt att tro det… Du slipper ju bo där, så vad är ditt problem?

   fanny 2014-07-17 23:38:12
   Svara
 • vilka roliga hyllor ! :)

  A. Stjertén 2014-07-17 22:36:38
  Svara
 • Så fint! Älskar Flos lampan, men herregud vad dyr den är :/

  Stina 2014-07-17 22:34:37
  Svara
 • var kommer din vita skjorta ifrån? =)

  C 2014-07-17 21:29:02
  Svara
 • du är grym på att inreda :D

  LOVE FROM BARCELONA

  http://hesses.blogg.se

  elsa 2014-07-17 17:05:44 http://hesses.blogg.se
  Svara
 • ÅÅhhh älskar din lägenhet. Kan man inte få se mer av den nu när du flyttat in? Hur blev marmorgolvet i hallen? :D :D

  J 2014-07-17 15:56:56
  Svara
 • Sjuuuukt snyggt!!! Vill också ha :)

  kramiz aka

  A House With A View 2014-07-17 14:22:55 http://ahousewithaview-aka.blogspot.se
  Svara
 • Men så jävla över fet lägenhet! Får jag flytta in hos dig? Jag är grym på att laga mat och städa!

  Gabriella 2014-07-17 11:52:34
  Svara
 • men ghaaa vilken snygg hylla. Och ja inte tala om hela din våning!! Love love love!!

  carola 2014-07-17 11:42:58 http://www.lakewoodliving.se
  Svara
 • Du har världens grymmaste lägenhet , önskar att jag personglien hade råd att köpa tom dixon soffborden och gino sarfatti lampan. Lägg fler bilder på din lägenhet och speciellt dina på dina läckra lampor love it … goooo Petra

  BlondyLemon 2014-07-17 09:17:02
  Svara
 • Vilken underbar lägenhet!

  Madeleine 2014-07-17 08:31:51 http://hemtrevnader.wordpress.com
  Svara
 • Jag måste nog säga att det blir för mycket av det goda, du adderar så mycket att det blir på gränsen till galenskap. Det ser ut som en butik/utställningshall. Har du inga personliga saker som får ditt hem att lugna ner sig?

  Anette 2014-07-17 08:08:48
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!