Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

new hoods

afagsgawqÄlskar områdena runt min nya lägenhet. Smågatorna, parken – allt. Jag har nog aldrig trivts så bra i en lägenhet eller med det läget som jag gör just nu. Allt är bara ett stenkast bort, ingenting är jobbigt. Och framför allt så sparar jag så kopiöst mycket tid, istället för att flänga fram och tillbaka från stan.
mlml 1DSC_0575 (kopia)Jag hade på mig byxor från Mango, skor Whyred, t-shirt Acne, väska Céline och nya solglasögon från Giorgio Armani. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!