Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Monday

Untitled

Då var man tillbaka. Imorse väcktes jag 06.50 av Bosse som släpade ut mig och hennes hund Morris på en supermysig pw. Efter en sommar kantad av lathet, lite för god mat där största delen styrkelyftning bestått av att lyfta drinkar till munnen är det dags att börja röra på fläsket igen. Klassiskt Petra beteende eller kanske mänskligt beteende med andra ord. Nu är det back to basic. Jag har försökt ge mig ut på en löprunda här och där men det blir inte alls lika konsekvent som när man är hemma och inne i ett flow. Men nu är jag sjukt taggad på att börja köra igen. De här tre veckorna kommer bli uppförsbacke, pest och pina – men sen efter tredje veckan då börjar det bli förbannat jäkla kul igen.

Vad är era bästa tips för att komma igång? Sitter ni inne på någon superlåt lista? Posta den i kommentarsfältet.

Untitled

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Happyhappyhappy

  Åsa 2014-08-05 12:43:30
  Svara
 • http://open.spotify.com/user/schenkenbergs/playlist/69R4bNV7SgNGtWcs0Bh4oy 2014-08-04 19:15:14
  Svara
 • Sluta med alla dessa snabba lösninsgar som svarta lådan och dieter. Det funkar för att dem drar ner på kalorerier men till vilket pris? Att gå runt och vara arg och trött för att se bra ut i några veckor för att sedan lägga på sig dem kilon igen när kroppen ger upp och måste ha mat. Gör kosten till din livsstil. Sök på loni jane titta på hennes insta eller kolla in freelee the banana girl, durianrider, 80/10/10, high carb low fat.

  S 2014-08-04 17:26:10
  Svara
 • Sätt mat eller/och träningsmål för varje vecka. Ex. springa tre löprundor, springa en km mer i slutet av veckan, klara plankan i 15 sek mer i slutet av veckan, skippa bröd under vardagarna, äta kyckling två gånger under veckan. För mig funkar veckomål mycket bättre än månadsmål, just för att jag vill nå målen fort!

  Emma 2014-08-04 16:00:17
  Svara
 • Hanna 2014-08-04 15:47:16 http://hannawin.tumblr.com
  Svara
 • Hanna 2014-08-04 15:45:15
  Svara
 • Frida 2014-08-04 13:19:36
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind