Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Hakuna Matata

291783_10150744952475587_5053377_n
Jag är nästan aldrig nere, deppig eller har ångest.
Jag är otroligt tacksam för det. Kanske det jag är mest tacksam för i livet utöver min hälsa, mina vänner och min fina familj. Och jag skulle nog i allra högsta grad beskriva mig själv som 99,9 procent optimist.Ni vet en sådan där jävel med nästan löjligt mycket livsglädje som man vill smälla till ibland.

Men den här veckan har jag vandrat runt i ett dunkel. Jag vet inte vad det har varit, men det enda jag velat göra är att sova, inte umgås med någon, inte göra något. Inget har varit kul. Jag har haft konstant huvudvärk och mått dåligt. Haft ångest för att jag varit rädd att jag fastnat i det här för gott. Tänk om ingenting någonsin är kul längre? Tänk om allt är färglöst för alltid.

Men imorse vände det. I samma ögonblick som jag slog upp ögonen så kände jag det. Helt sjukt! Jag hade lust att hoppa i sängen och vråla ut: I’m back bitches!

Jag är tillbaka. Kan det kanske varit universums kortaste depression? Jag vet inte. Men en sak vet jag – att jag är så jävla tacksam för allt livet ger en för en dag kan man vakna upp och då är gnistan borta.

Vet inte vad jag ville säga med det här inlägget – förutom HELLO LIFE OCH HAPPY FRIDAY! Skratta lite extra idag bara för att ni kan. Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Intressant!! Just för att jag vet flera stycken som exakt då också mådde fruktansvärt dåligt exakt så som du beskriver. Vi vet ju redan att man påverkas av månen och som någon här ovan skrev så var månen närmare oss än vad den varit på väldigt lång tid, därför tidningarna rapporterade om ”supermånen”. Dessutom så var det även dags för det årliga meteorregnet —> http://sv.m.wikipedia.org/wiki/Perseiderna

  Så jag tror självklart inte att det är en slump att så många mådde dåligt den veckan.
  Skönt att du mår bättre nu igen ♡

  stina 2014-08-25 15:26:52
  Svara
 • Samma här! Jag tror att det är post-semester-depp! Usch vad hemskt det är att gå från sol, bad och total spontanitet till arbete, rutiner och vardag – det suger verkligen!

  Patricia 2014-08-15 21:21:57
  Svara
 • Så fint skrivet och så otroligt sant! Det här fick i alla fall mig att le. Jag har varit utan mina antidepressiva i tre månader nu och herreguuud vad glad jag är över att jag vaknar varje dag och känner att jag har något att leva för. Bra att du är ärlig och skriver att inte ens du kan hoppa, dansa och le 24/7 ;)

  Malin 2014-08-15 16:27:04
  Svara
 • Visst kan det va månen… Eller så var du bara sliten efter sommarens äventyr och behövde vila upp dej. Kul att du är på topp igen!

  Johanna 2014-08-15 14:46:09
  Svara
 • Åh du är så go! Världens härligaste människa?! <3

  Hanna 2014-08-15 12:17:41
  Svara
 • Alltså Petra du verkar ju vara jordens härligaste människa. Känns som alla behöver en som dig i sitt liv !!! Kram

  Hanna 2014-08-15 11:33:37 http://www.hannalundvold.devote.se
  Svara
 • Du är så härlig Petra!!!!!!!!! Ha världens bästa dag<3<3<3

  S 2014-08-15 10:53:49
  Svara
 • hahah ”I’m back bitches!”
  log som fan hela texten efter du skrev det!

  sofie 2014-08-15 10:29:04
  Svara
 • Har känt mig precis likadan. Har visserligen massa som tynger mig och som jag söker hjälp för men just denna vecka har jag också känt mig extra allt. Extra ledsen, extra trött, ingen lust att göra något bara vara ensam. Konstigt hur det bara blir så ibland. Kan väl inte direkt säga att jag är tillbaka till ”normalt” men jag är så glad för att det är helg och på måndag får man förhoppningsvis en form av nystart. Tack i alla fall för att du peppar! :)

  Isabell 2014-08-15 09:58:49
  Svara
 • Jag har känt likadant!!!
  Och fick idag berättat för mig att månen, den sensaste veckan, varit närmare jorden än på flera hundra år och att detta kan påverka oss… Jag köper den förklaringen rakt av och njuter nu av att känna mig som migsjälv igen :)

  Rebecca 2014-08-15 09:18:00
  Svara
  • Svar på Rebeccas kommentar.

   Jahaa.. Är kräfta, allmänt känslig o typ en vecka har allt känts meningslöst, inte orkat eller velat ngt och noll inspiration, är det ngn annan som känner igen sig?? Just nu alltså var hur energifull som helst innan. Trodde det var vädret att det blivit kallare men alltså kan det varit det där med månen?? I o med att man är kvinna o kräfta:) ngn annan..??

   Katarine 2014-08-15 20:03:43
   Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind