Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Tips

ByxdressJag måste bara tipsa om den här byxdressen från Lindex som kommer in vecka 43. Den sitter som en smäck på. Älskar plagg där man inte behöver tänka efter utan bara kan slänga på sig det i farten. Dessutom blir den din för 399 kronor. Som hittat! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Sitter och kollar på denna godingen nu men har svårt att välja en storlek.. Vilken stl har du? Ibland är storlekarna så olika från butik till butik.. Om man är en 38:a skulle du säga att den är ”normal” i storleken eller är den liten/stor? kram!

    Paulina 2014-10-21 13:44:40
    Svara
  • Men jaaa, det är ju exakt en sån jag har letat efter! Är den kortärmad eller bara upprullade ärmar? Hur är den i storleken (kommer antagligen behöva beställa online eftersom jag inte är i Sverige då)? Jättetacksam för svar!

    Kalifornienmamman 2014-10-01 06:06:51 https://kalifornienmamman.wordpress.com/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!