Barnebys

BrunoJust nu är jag helt besatt av att söka på Bruno Mathsson för Dux. 

Barneybys. Jag måste bara tipsa om min nya favorithemsida som jag vill besöka dygnet runt. Som ni vet älskar jag inredning och har senaste tiden blivit helt besatt av auktioner. Vilka är ett jäkla meck om du ska surfa runt på alla olika portaler och hålla koll på alla budgivningar till höger och vänster. 

Men för någon vecka sedan snubblade jag över lösningen på Google (vad skulle jag göra utan dig) – lösningen stavas Barnebys. Hur kan jag ha missat den här fantastiska sajten som gör mitt liv och min tid lite mer komplex och enklare? Det är en svensk sajt som samlar alla auktionshus (stora som små) under samma tak. Så nu slipper jag hoppa jämfota mellan alla olika sajter och ser alla auktioner under samma paraply. Dessutom har jag lyckats hitta saker för en spottstyver som auktioneras ut på små ”okända” auktionshus där priserna inte sticker i höjden som på alla de större kända sajterna.

skinnsoffaHur fin är den här skinnsoffan från Fredik A. Kayser? Om jag hade plats hade jag budat hem den på stört.
brunoGah! Eller den här soffan från Bruno Mathsson! Som knappt är uppe i något alls och auktionen går ut om 2 dagar. Vill ha! Jag vill skaffat ett eget kontor så jag har något mer att inreda, haha. Låter det sjukt?
exotciaOkej, vem vill inte ha en porslinserie som heter ”Exotica” – så fet. Och ligger just nu ute för 400 kronor för hela servisen, slut imorgon bitti. Jag vill ha! Ska jag?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • this article is very good!! keep it up!!

  bloomberg recent news 2022-10-07 21:22:21 https://oneotv.online/live/bloomberg-live-tv/
  Svara
 • Vilket bra tips, den sidan måste jag kolla in. Jag tycker porslinet är fint men ärligt så finns det många andra serviser som är snyggare.

  Idag hittar ni massor av inspirationsbilder på www.modevarlden.se. Jag blir jätte glad om ni vill kika in!

  Kram Johanna

  Modevärlden 2014-10-14 20:36:51 http://www.modevarlden.se
  Svara
 • Hej Petra!

  Kan inte du lägga upp en video som visar hur du fönar ditt hår snart? :)

  Kim 2014-10-14 20:12:07
  Svara
 • Hej Petra,
  Har du kollat in Habitat hemsida i Frankrike, där kan du hitta massor av fina inredningsaker som jag tror du skulle gilla! Kolla in ett av mina blogginlägg där jag plockar ut mina favoriter.

  http://www.gabriellalundgren.com/post/99801718903/hello-habitat

  Ha en bra dag önskar jag från Paris! :)
  // Gabriella

  Gabriella Lundgren 2014-10-14 10:43:31 http://gabriellalundgren.com
  Svara
 • Så klart du ska!

  Philip 2014-10-14 09:33:28
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!