Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Alexander Wang for H&M

Wang 2 (kopia)Vässa armbågarna och träna upp fingerfärdigheten för på torsdag smäller det. På med dunjackan och fram med termosen, säkra bredbandetshastigheten för den här kioskvältande kollektionen kommer leda till en och annan trängselfraktur. 

Ni måste greppa Metro på onsdag där jag valt ut mina favoriter ut kollektionen. Bland annat den här klänningen som inte lämnar något åt slumpen. Är du trött på fodralklänningar som ger fyra bröst och troskanter som skapar refuger där det borde guppa en Beyonce-rumpa? Då är det här klänningen för dig. För den här klänningen slimmar åt precis ALLT samtidigt som den ger utrymme för kurvor på precis rätt ställen. Och de olika färgblockeringarna låter midjan hamna i strålkastarljuset. Helt enkelt en jäkla komplimangstjuv – yes, du kommer bada i smicker. Den blir din för 699 : – 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Jag undrar också hur den är i storleken. Tex om man är mellan XS och S ska man gå upp eller nej i storlek då?
  Skitsnygg

  Emelie 2014-11-05 19:18:21
  Svara
  • Svar på Emelies kommentar.

   Jag har den i XS och jag brukar pendla mellan XS och S! Den är sjukt stretchig, men tänk på att materialet är typ som ett par springbyxor, så det är inte enkelt att få på sig klänningen då den är sjuuuukt tajt (men som sagt, sjukt stretchig oxå), men satan vilken kropp man får i den! Den smäckar vekligen till alla ställen! Hoppas svaret inte blev allt för sent och hoppas att du oxå fick en klänning ;)

   HK 2014-11-07 19:31:41
   Svara
 • Jag undrar hur den är i storleken? stor/liten? Bör man gå upp eller ner i storlek kanske?

  Amanda 2014-11-05 18:21:40
  Svara
 • Men allt är ju så snyggt på dig! :D Är klänningen stor/liten/normal i storlek? Supertacksam för svar! Kram

  AD 2014-11-04 10:13:40
  Svara
 • Undrar också var skorna är ifrån?

  Emma 2014-11-03 23:14:41
  Svara
 • Men så har ju du en sagolik figur med kurvorna på precis rätt ställe :)

  Lena 2014-11-03 19:00:40
  Svara
 • SKORNA!?! Åh! Oxå Wang?

  Me 2014-11-03 12:39:55
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!