Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

We made it

4R2A5299Jag sprang i mina nya shorts och sporttopp från SOC. Sjukt bra sporttopp som sitter som en smäck. Jag och Sara har magväskor för att vi var ledare, haha.

Jag klarade det och hade nog utan problem klarat några km till. Så jävla skönt! Nu har jag och Sara suttit med över 60 härliga damer i alla möjliga åldrar och gett stiltips i solnedgången. Fasiken vilka härliga donnor. Kommer sakna hela högen när vi åker hem. Nu middag i Side och kanske lite shopping!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Petra Tungårdens webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!