Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Fokus på midjan

nknkn_ppHär kommer en sista bild på mig i Wang-kollektionen. Älskar den här klänningen. Den sitter som ett andra skinn med dubbla resårband under bysten som får Dolly Parton att bli avundsjuk på din getingmidja. Är det någon av er som shoppat något? Tell me! 

Idag är det sista dagen här i Turkiet. Vi flyger hem inatt. Transfern från hotellet går vid 02.00 – så man kommer vara hyfsat mör när man landar i Stockholm imorgon vid 08.00. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Petra, har följt din blogg sen start i princip och måste få säga detta, hoppas du inte tar illa upp. Du MÅSTE sluta stå sådär framåt med benet, hela din kroppsform och även själva foten ibland ser såååå sjukt konstigt ut. Du är assnygg men ditt ben förstör nästan varje bild. Fattar inte att ngn av dina vänner uppmärksammat detta än.

    Melissa 2014-11-06 18:59:25
    Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!