Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Ny energi

q4R2WA6013

Måste tipsa om den här grymma tröjan från SOC, Stadiums eget märke. Man får sådan himla fin figur i den.

Och nu var sista kvällen kommen. Jag vill inte åka hem.
Jag hade mer än gärna stannat en vecka till. Det är så jäkla härligt att bara springa runt i träningskläder. Jag älskar verkligen träningskläder. Känner mig nästan alltid som snyggast i träningskläder. Och framförallt bekvämast. Har fått så mycket ny energi den här veckan av alla härliga människor, vädret och all träning. 

fwfwefHär är världens gulligaste lilla mamma, Marie och Maude. Underbara Maude. En riktig legend om ni frågar mig, Carro och Sara. Hon har fått oss att vika oss av skratt hela veckan. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hm. Kan inte låta bli att fråga- Detta känns angeläget med tanke på din nya approach \”hälsosam, tight body\”… varför använder du en \”slimming/tightening underställ\” under vissa av dina träningsplagg???? Säger \”de\” åt dig att göra det med tanke på hur mycket du har gjort- träning, matlådor och hej och hå..? Folk ska tro att man får bättre resultat än IRL. (Tänker på reklamen du blivit sponsrad av. )På vissa bilder på din resa ser din kropp så annorlunda ut jmf med bilderna ngn dag innan/efter- och nu ser jag att du har ngt hudfärgat ställ under. Skittråkigt kan jag tycka. På flera plan :( Hur som helst tycker jag att DU ändå gjort ett bra jobb med tanke på din livsstil! Summasumarum borde ju vara att DU mår bättre, har mer ork/energi än att din rumpa kanke inte slår i bakhuvudet ;) men på god väg ;)
  A.L

  A.L 2014-11-08 20:04:47
  Svara
 • Både tröjan och klänningen såg grymt sköna ut!

  pilla 2014-11-07 11:59:54 http://pernillabredolt.com
  Svara
 • Åhh! Var kommer din underbara klänning ifrån?

  Anna 2014-11-06 22:20:55
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!